Hoe laat komt seizoen 3 van ‘The Bear’ op Disney+?

Hoewel het derde seizoen van The Bear in Amerika en Engeland al te zien is, zitten wij er nog op te wachten. Op woensdag 17 juli is het dan eindelijk zover. Wil jij er je wekker voor zetten of juist tot laat opblijven, maar heb je geen idee hoe laat je klaar moet gaan zitten? Wij helpen je uit de brand. In dit artikel gaan we in op de vraag: hoe laat komt The Bear op Disney+?

Hoe laat komt ‘The Bear’ seizoen 3 op Disney+ in Nederland?

Als je er direct als eerste bij wilt zijn en je wekker wilt zetten voor de gloednieuwe afleveringen, moet je natuurlijk wel weten hoe laat ze gelanceerd worden. Het is nog niet officieel bekendgemaakt wanneer seizoen 3 van The Bear op Disney+ gezet wordt, maar vaak is het bij nieuwe titels om 09:00 uur ’s ochtends zover. Dit is dus ook de tijd die we je nu aanraden om aan te houden.

Hoeveel afleveringen telt seizoen 3 van ‘The Bear’?

Het derde seizoen van The Bear bestaat in totaal uit acht afleveringen, net als de vorige reeks. Ten opzichte van het eerste seizoen zijn er dus twee afleveringen meer. De episodes duren tussen de 28 en 40 minuten.

Waar het derde seizoen om gaat? Het restaurant van Carmy wordt heropend en daarmee wordt de druk op zijn schouders ook steeds groter. Hij spant zich meer dan ooit in en eist topprestaties van zijn team, onder meer met een ellenlange lijst van grondregels waar iedereen zich aan dient te houden. Het blijkt steeds lastiger om zijn gedrevenheid te evenaren, maar tegelijkertijd brengt het het team wel dichter bij elkaar.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

Een jonge chef keert terug naar Chicago om de broodjeszaak van zijn familie te runnen.

TitelThe Bear
Jaar2022-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
GenreDrama
MakerChristopher Storer
CastJeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Edwin Lee Gibson, Corey Hendrix, Richard Esteras, Jose M. Cervantes, Abby Elliott, Matty Matheson, Chris Witaske, Joel McHale, Carmen Christopher, Christopher Zucchero, Oliver Platt, Jon Bernthal, Millie Hurley

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.