Waar kun je ‘Het Perfecte Plaatje Op Reis’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Veel Nederlandse tv-kijkers volgen wekelijks het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIET, Netflix, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je het tv-programma ‘Het Perfecte Plaatje Op Reis’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Wekelijks wordt op RTL 4 op woensdag om 20:30 uur de nieuwste aflevering van Het Perfecte Plaatje Op Reis uitgezonden op tv. Maar daarnaast is het ook mogelijk om dit programma te streamen. In de onderstaande tabel vind je meer informatie.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Het Perfecte Plaatje Op Reis bij NLZIET. Nieuwe afleveringen van de serie zijn hier te streamen doordat ze onderdeel uitmaken van het aanbod van RTL. Iedere woensdag om 20:30 uur verschijnt er een nieuwe episode. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst heeft Het Perfecte Plaatje Op Reis niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
✔️ VideolandRTL is eigenaar van Videoland en ook hier vind je wekelijks dus een nieuwe aflevering van Het Perfecte Plaatje Op Reis. Let wel, RTL heeft besloten de afleveringen één dag ná de televisie-uitzending pas online te zetten. Dat betekent dat er iedere donderdag een gloednieuwe aflevering verschijnt.

Verhaal en trailer van ‘Het Perfecte Plaatje Op Reis’

Bekende Nederlanders met een passie voor fotografie gaan de strijd met elkaar aan. Ze proberen hun hobby naar een hoger niveau te tillen tijdens spectaculaire en uitdagende fotoshoots. De foto’s worden beoordeeld door professionals uit het vak.

Streaming informatie over de serie

TitelHet Perfecte Plaatje Op Reis
Jaar2022-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
CategorieSpelshow, Reality
CastRick Brandsteder, Tatum Dagelet, Jaap Jongbloed, Rob Dekay, Numidia, Wildebras, Eloise van Oranje, Leonie ter Braak

Synopsis: RTL

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.