Waar kun je ‘Het Jachtseizoen’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Op donderdag 25 april 2024 is het tijd voor een nieuw seizoen van Het Jachtseizoen. In de nieuwe afleveringen slaan zoals vanouds BN’ers op de vlucht. Zij moeten 2 of 4 uur uit handen blijven van de mannen van StukTV. Aan Giel, Thomas en Stefan de taak om de boeven zo snel mogelijk op te sporen. Maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten.

Waar kun je het programma ‘Het Jachtseizoen´ online kijken?

Het Jachtseizoen wordt sinds donderdag 25 april wekelijks uitgezonden op SBS6. In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Het Jachtseizoen bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Het Jachtseizoen bij Amazon Prime Video. Met een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven kijken naar alle afleveringen van het nieuwe seizoen. Deze verschijnen een dag later dan de tv-uitzending online. Ook is het mogelijk om hier alle vorige seizoenen terug te kijken.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Secret Duets niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandOmdat het programma niet op RTL wordt uitgezonden, is het programma niet in het aanbod van Videoland terug te vinden.

Verhaal van ‘Het Jachtseizoen’

Helikopters, speedboten, alles wordt uit de kast getrokken om als kandidaat zo ver en lang mogelijk van de heren vandaan te blijven. Aan de mannen van StukTV de taak om de kandidaten binnen de tijd in de boeien te slaan en weer op te sluiten.

Streaming informatie over het programma

TitelHet Jachtseizoen
SoortSerie
Jaar2021
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorGiel de Winter, Stefan Jurriens, Thomas van der Vlugt

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.