Waar kun je de serie ‘Harley Quinn’ (2019-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Harley Quinn (2019) online kijken kunnen. De populaire animatieserie wordt op IMDb beoordeeld met een uitstekende score van 8,5 uit 28.000 stemmen, maar in Nederland is kijkopties vinden nog behoorlijk lastig. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals HBO Max, Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, Apple TV+, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Harley Quinn’ uit 2019 online kijken?

In de onderstaande tabel vind je welke streamingdiensten in Nederland momenteel wel en niet alle drie de beschikbare seizoenen van de serie Harley Quinn in hun aanbod hebben opgenomen.

🔜 HBO MaxNaar verwachting zal hier ook Harley Quinn binnenkort te zien zijn, omdat DC net als HBO Max onderdeel is van het bedrijf Warner Bros. Discovery. Een exacte releasedatum is echter nog niet bekendgemaakt.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Je kunt momenteel niet bij de streamingdienst van The Walt Disney Company naar deze serie kijken.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Harley Quinn niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Harley Quinn nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Wanneer komt de serie ‘Harley Quinn’ op HBO Max?

Kijkers vanuit de Verenigde Staten en Nederlandse film- en serieliefhebbers met een VPN laten weten gewoon via het Amerikaanse aanbod van HBO Max naar Harley Quinn te kunnen kijken. In Nederland zijn de uitzendrechten echter nog niet in de handen van HBO Max, wat verrassend is gezien het feit dat de streamingdienst net als distributeur Warner Bros. Television en het DC Universe onderdeel uitmaakt van het overkoepelende bedrijf Warner Bros. Discovery.

In de onderstaande tweet laat het video on demand-platform weten nog geen Nederlandse lanceerdatum aan te hebben kunnen kondigen voor Harley Quinn, maar het direct te delen zodra meer bekend is. Op dat moment zullen wij het je ook als eerste via je mail laten weten. Overigens is de volledige eerste aflevering onderaan dit artikel al wel te bekijken via YouTube.

Verhaal en trailer van ‘Harley Quinn’ (2019-)

Harley Quinn is een animatieserie met donkere humor voor volwassenen, gebaseerd op het gelijknamige karakter uit de DC Comics. Harley Quinn heeft alle contacten met The Joker verbroken wanneer ze het probeert in haar eentje te maken als de criminele quieenpin van Gotham City. Dat valt haar echter zwaar. Ze moet samenwerken met andere superschurken om aan de top te blijven, maar blijft als hoofddoel houden om te heersen over de stad.

Streaming informatie over de serie

TitelHarley Quinn
Jaar2019-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieAnimatie, Actie, Avontuur
IMDb8,5 uit 28.000 stemmen
MakersJustin Halpern, Dean Lorey, Patrick Schumacker
CastKaley Cuoco, Lake Bell, Alan Tudyk, Ron Funches, Tony Hale, Matt Oberg, Christopher Meloni, James Adomian, Jim Rash