Waar kun je de film ‘Good Luck To You, Leo Grande’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Good Luck to You, Leo Grande (2022) online kijken kunnen. Dit komische drama met Oscarwinnaar Emma Thompson in de hoofdrol draait om een weduwe die op zoek gaat naar het avontuur en de voldoening die ze altijd gemist heeft. In dit artikel geven we aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Good Luck To You, Leo Grande’ (2022) online kijken?

Good Luck To You, Leo Grande draaide vanaf 13 oktober 2022 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem momenteel online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Good Luck To You, Leo Grande bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst heeft de film op 16 februari toegevoegd aan zijn aanbod, waardoor je hem zonder abonnement kunt huren en kopen. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
PiclGa meteen naar Good Luck To You, Leo Grande bij Picl. Ook hier is geen abonnement nodig om de film te kijken, maar je kunt hem los huren via het filmhuis bij jou in de buurt.
Amazon Prime VideoGa meteen naar Good Luck To You, Leo Grande bij Amazon Prime Video. De film is hier sinds kort te streamen en sluit je nu een abonnement af, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Good Luck to You, Leo Grande niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Good Luck to You, Leo Grande nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Good Luck To You, Leo Grande’ (2022)

Haar man Robert verzorgde voor Nancy een huis, een familie en – op het zicht – een goed leven. Maar goede seks stond niet op het menu. Wanneer Robert komt te overlijden bedenkt Nancy een plan. Ze gaat op zoek naar avontuur en naar de voldoening die ze al die jaren gemist heeft. En dat avontuur vindt ze in de vorm van een sekswerker genaamd Leo Grande. In een anonieme hotelkamer ontmoeten ze elkaar. Leo ziet er in het echt net zo uit als op zijn foto, maar Nancy had niet gerekend op goede seks én een goed gesprek. Leo heeft over alles een mening en hoewel hij niet altijd de waarheid vertelt, vindt Nancy hem leuk. En hij haar. Haar seksuele zelfverzekerdheid groeit en Nancy begint te ontspannen. Tijdens de stiekeme afspraken verschuift de machtsdynamiek en brokkelen de secuur opgebouwde façades langzaam af.

Streaming informatie over de film

TitelGood Luck To You, Leo Grande
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 37 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Komedie
IMDb7,2 uit 16.000 stemmen
RegisseurSophie Hyde
CastEmma Thompson, Daryl McCormack

Synopsis: WW Entertainment

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.