Volledige vijfde (en laatste) seizoen van Gomorra staat nu op Netflix

Sinds januari 2020 is het vierde deel van de Italiaanse misdaad-drama serie Gomorra te zien op Netflix. Kijkers zijn dus al bijna 2 jaar aan het aftellen naar de lancering van seizoen 5, maar we hebben goed nieuws. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Gomorra seizoen 5 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Gomorra seizoen 5 op Netflix Nederland?

Na bijna 2 jaar wachten, hebben we eindelijk nieuws over de komst van de vijfde en laatste set afleveringen van Gomorra naar Netflix. Op de website van de streamingdienst is namelijk te zien dat seizoen 5 vanaf zaterdag 18 december 2021 te zien zal zijn in Nederland

→ Alle seizoenen van Gomorra vind je ook hier 🇮🇹

Waar gaat het verhaal van Gomorra over?

Maffia-activiteit in Napels staat centraal in deze serie, die zich richt op de interne strijd nadat het hoofd van een familie gevangen is genomen.

TitelGomorra
Jaar2014-2021
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalItaliaans
GenreMisdaad, Drama, Thriller
IMDb8,7 uit 34.000 stemmen
CastSalvatore Esposito, Marco D’Amore, Cristiana Dell’Anna
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Gomorra seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is het na 5 seizoenen gedaan met de Italiaanse misdaadserie. Er zal geen seizoen 6 worden gemaakt, omdat de makers hebben laten weten dat de serie is gecanceld.

Welke teaser of trailer is er van Gomorra seizoen 5?

Hieronder kun je alvast de trailer van Gomorra seizoen 5 kijken om in de stemming te komen voor de lancering op 18 december 2021.


Synopsis: Netflix