Gomorra seizoen 5 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Sinds januari 2020 is het vierde deel van de Italiaanse misdaad-drama serie Gomorra te zien op Netflix. Kijkers zijn nu benieuwd wanneer Gomorra seizoen 5 op Netflix Nederland zal verschijnen. Zoals hieronder gelezen kan worden, is de beste schatting tot nu toe februari 2021. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de release date van Gomorra S5 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Gomorra over?

De clan van Camorra Savastno staat onder leiding van Pietro, gevreesd en gerespecteerd door iedereen en de invloedrijkste persoon in Napels. Hij vertrouwt op zijn rechterhand Ciro Dï Marzio, die zijn leven voor Pietro zou geven. Pietro’s zoon Genny is nog niet klaar om de leiding van zijn vader over te nemen. Aan Ciro de schone taak om hem op te leiden. Maar dan zorgt een rivaliserende bende ervoor dat Pietro in de gevangenis belandt. Imma, de vrouw van Pietro, krijgt nu de touwtjes in handen. Na een lang verblijf in Honduras keert Genny terug naar Napels om zijn plaats in te nemen.

Titel: Gomorra
Soort: Serie
Jaar: 2014
Seizoenen: 5 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Thriller
Makers: Leonardo Fasoli, Stefano Bises, Roberto Saviano
Cast: Salvatore Esposito, Marco D’Amore, Cristiana Dell’Anna
IMDb: 8.7 uit 26,315 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken via Netflix: Bekijk direct op Netflix
Meer over Gomorra op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Gomorra seizoen 5 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Gomorra seizoen 5 op Netflix Nederland?

Er is helaas nog geen officiële verschijndatum door Netflix gegeven, maar we hebben wel een goede schatting. Volgend op een uitzendschema van oktober 2017 (seizoen 2), december 2018 (seizoen 3) en januari 2020 (seizoen 4), lijkt het erop dat Gomorra seizoen 5 rond februari 2021 op Netflix Nederland te zien zal zijn.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Gomorra vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 5 van Gomorra naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Kom er een Gomorra seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Het lijkt er helaas op dat er geen seizoen 6 van de serie Gomorra zal volgen. In een interview bij Deadline heeft de topman van producent Cattleya—Riccardo Tozzi—namelijk aangegeven dat het erop lijkt dat dit het laatste deel van de misdaadserie zal zijn. Hij geeft aan dat je het nooit zeker weet, maar dat hij het gevoel heeft dat dit het laatste seizoen van de serie zal zijn.

Welke teaser of trailer is er van Gomorra seizoen 5?

Helaas is er nog geen trailer van het vijfde seizoen, maar wel van deel 4 van de serie. Kijk die alvast om in de stemming te komen voor de volgende afleveringen op Netflix!

Gomorrah Season 4 Trailer [English Subtitles]