Waar kun je de film ‘Godzilla x Kong: The New Empire’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Godzilla x Kong: The New Empire (2024) online kijken kunnen. In dit vervolg op Godzilla vs. Kong moeten de twee monsters samenwerken. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Godzilla x Kong: The New Empire’ (2024) online kijken?

Godzilla x Kong: The New Empire is sinds 28 maart 2024 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken. Ook vind je op Streamwijzer meer informatie over Godzilla vs. Kong (2021).

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Godzilla x Kong: The New Empire bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum hebben ze op dit moment nog niet met ons gedeeld. Godzilla vs. Kong bekijk je nu wel al hier bij Pathé Thuis. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 HBO MaxGodzilla x Kong: The New Empire komt als het goed is in de toekomst naar HBO Max. De film is namelijk gedistribueerd door Warner Bros. Pictures, de filmstudio van deze streamingdienst. Een exacte releasedatum hebben we op dit moment helaas nog niet.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Godzilla x Kong momenteel niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Godzilla x Kong: The New Empire nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Godzilla x Kong: The New Empire’ (2024)

Het epische gevecht gaat verder! In het Monsterverse van Legendary Pictures volgt na de sensationele krachtmeting van Godzilla vs. Kong nu een geheel nieuw avontuur waarin de machtige Kong en de angstaanjagende Godzilla het opnemen tegen een van onder het aardoppervlak afkomstige dreiging die hun bestaan – en dat van onszelf – op het spel zet. In Godzilla x Kong: The New Empire ontdekken we meer over de geschiedenis van deze Titans en de geheimen van Skull Island en zijn we getuige van de mythische strijd die bijdroeg aan het ontstaan van deze buitengewone wezens en die hun lot voor altijd aan dat van de mensheid heeft verbonden.

Streaming informatie over de film

TitelGodzilla x Kong: The New Empire
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 55 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
RegisseurAdam Wingard
CastRebecca Hall, Brian Tyree Henry, Kaylee Hottle, Dan Stevens, Alex Ferns, Fala Chen

Synopsis: Warner Bros. Pictures International Holland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.