Waar kun je de film ‘Garfield’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Garfield (2024) online kijken kunnen. In deze animatiefilm raken Garfield en zijn vriend, hond Odie, verzeild in een risicovolle roofoverval. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Garfield’ (2024) online kijken?

Garfield is sinds 1 mei 2024 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Garfield bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de film op 7 juli 2024 toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. De film is gedistribueerd door Sony Pictures Releasing via Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Garfield niet in het aanbod opgenomen. De film uit 2004 kun je hier wel streamen.
⛔️ HBO MaxGarfield is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Garfield’ (2024)

Garfield, de wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de deur voor een wild avontuur! Als zijn vader, de sjofele straatkat Vic, onverwachts opduikt, worden Garfield en zijn vriend hond Odie gedwongen hun luizenleventje achter zich te laten en met Vic mee te gaan voor een razend grappige, risicovolle roofoverval.

Streaming informatie over de film

TitelGarfield
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 41 minuten
TaalEngels | Nederlands
CategorieFamiliefilm, Animatiefilm
RegisseurMark Dindal
CastChris Pratt (Stem), Samuel L. Jackson (Stem), Cecily Strong (Stem), Hannah Waddingham (Stem), Nicholas Hoult (Stem), Ving Rhames (Stem) | Jim Bakkum (Stem), Jörgen Raymann (Stem), Murth Mossel (Stem), Ilse Warringa (Stem)

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.