Waar kun je Friends: De Reünie (2021) online kijken?

Na 17 jaar kwamen ze op 27 mei 2021 eindelijk weer samen: de 6 vrienden Joey, Phoebe, Ross, Rachel, Monica en Chandler. In dit artikel geven wij aan aan hoe je Friends: De Reünie online kijken kunt vanuit Nederland en of dat mogelijk zal zijn op streamingdiensten zoals HBO Max, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Waar kun je Friends: De Reünie online kijken?

✅ HBO Max: Ga meteen naar Friends: De Reünie bij HBO Max in Nederland. Alle 8 seizoenen van de serie zijn er sinds de lancering in maart 2022 te zien.

Verhaal, details en trailer van ‘Friends: De Reünie’ (2021)

De sterren uit de bekende serie Friends keren na 17 jaar eindelijk terug in een samenkomst die wordt begeleid door de presentator James Corden. Hieronder bekijk je direct de officiële trailer.

Jaar: 2021
Soort: Special
Categorie: Komedie, Reality
Duur: 1 uur en 44 minuten
Regisseur: Ben Winston
Cast: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Matthew Perry, James Corden

FRIENDS: THE REUNION Official Trailer (NEW 2021)

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.