Goed nieuws: ‘Flikken Maastricht’ krijgt nóg een seizoen

Vanavond verschijnt de laatste aflevering van het achttiende seizoen van Flikken Maastricht op tv, maar afscheid hoeven we nog niet te nemen van Wolfs en Eva. Dat maakt de AVROTROS vandaag bekend. Na 200 afleveringen wordt hun verhaal in seizoen 19 vervolgd.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Seizoen 19 van ‘Flikken Maastricht’ komt eraan

Het achttiende seizoen van Flikken Maastricht komt vanavond tot een einde. Wolfs en Eva hebben zich weer behoorlijk in de nesten gewerkt, want Wolfs moet het opnemen tegen de zware crimineel Ben Swart en zijn crew en Eva moet in haar eentje op pad om haar nicht te vinden, die Nico ontvoerd heeft.

Na de slotaflevering moeten we Flikken Maastricht weer even missen, maar niet voor altijd. De AVROTROS heeft vandaag bekendgemaakt dat er ook een negentiende seizoen gaat komen. De opnames gaan binnenkort van start.

Het negentiende seizoen is volgend jaar te zien

De eerste aflevering van Flikken Maastricht was in september 2007 te zien. Sindsdien is het ieder jaar vaste prik, dus ook in 2025 staat Flikken Friday weer op het programma. We weten nog niet precies wanneer het gaat beginnen, maar sinds seizoen 14 wordt de startdatum standaard in het voorjaar geprikt, in januari of februari. Ook nu zal dat naar alle waarschijnlijkheid het geval zijn.

Uiteraard houden we altijd de laatste nieuwtjes in de gaten en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als we meer weten.

Meer informatie over de serie

Moord en doodslag, chantagepraktijken, verdwijningen en drugszaken vormen in het pittoreske Maastricht het decor van Flikken Maastricht. Maar ook de persoonlijke levens van o.a. Eva van Dongen, Floris Wolfs, Marion Dreesen en Romeo Sanders.


Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.