Waar kun je de film ‘Ferrari’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Ferrari (2023) online kijken kunnen. Deze film draait om het leven van autocoureur Enzo Ferrari, gespeeld door Adam Driver. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Ferrari’ (2023) online kijken?

Ferrari draaide in januari 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Ferrari bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 10 april 2024 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
Amazon Prime Video➡️ Ga direct naar Ferrari bij Pathé Thuis. De film is sinds 25 mei 2024 te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Ferrari niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxFerrari is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Ferrari’ (2023)

De zomer van 1957 verloopt moeizaam voor ex-autocoureur Enzo Ferrari (Adam Driver): zijn autobedrijf dreigt failliet te gaan en het huwelijk met zijn vrouw Laura (Penélope Cruz) lijdt zwaar onder het gemis van hun overleden zoon Dino. Enzo zet zijn laatste hoop op één racewedstrijd: de Mille Miglia door Italië.

Streaming informatie over de film

TitelFerrari
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 1 minuut
TaalEngels
CategorieBiografisch, Drama
RegisseurMichael Mann
CastAdam Driver, Penélope Cruz, Shailene Woodley, Jack O’Connell, Patrick Dempsey, Gabriel Leone, Sarah Gadon

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.