Eerste deel van horrortrilogie staat nu online op Netflix: ‘Fear Street Part 1: 1994’

Maak je klaar om te sidderen van angst, want Netflix lanceert vandaag een gloednieuwe horrorfilm op de streamingdienst: Fear Street: 1994. Gelukkig zal het verhaal na deze film nog niet klaar zijn, want het gaat om een trilogie van Fear Street-films, waarvan het tweede en derde deel zich af zullen spelen in respectievelijk 1978 en 1666. Hieronder vind je waar de serie over gaat en kun je de trailer bekijken.

Vanaf vandaag te zien op Netflix: horrorfilm ‘Fear Street Part 1: 1994’

Welkom in Shadyside. Een groep tienervrienden stuit per ongeluk op het eeuwenoude kwaad dat verantwoordelijk is voor een reeks wrede moorden die hun stad al meer dan 300 jaar teistert. De tieners ontdekken dat de angstaanjagende gebeurtenissen die hun stad al generaties achtervolgen allemaal met elkaar te maken kunnen hebben – en zij kunnen het volgende doelwit zijn.

FEAR STREET is gebaseerd op de bestseller-horrorserie van R.L. Stine en volgt de sinistere geschiedenis van Shadyside in een nachtmerrie die 300 jaar in de maak is.

Titel: Fear Street Part 1: 1994
Jaar: 2021
Release datum: 2 juli 2021 om 09:00 uur
Soort: Filmreeks van 3 films
Categorie: Horror
Duur: 1 uur en 45 minuten
Regisseur: Leigh Janiak
Cast: Maya Hawke, Benjamin Flores Jr., David W. Thompson, Ashley Zukerman, Darrell Britt-Gibson
Gebaseerd op de boeken van: R.L. Stine

Eerder deelde Netflix al de eerste 5 minuten van de horrorfilm op YouTube

Als je nog twijfelt of je de spannende horrorfilm wel aankunt, hebben we een instapfilmpje voor je. Netflix heeft namelijk op woensdag alvast de eerste 5 minuten van Fear Street Part 1: 1994 via YouTube online gezet. Via de onderstaande video stream je direct de openingsscène van de film.

Op 9 juli verschijnt vervolg ‘Fear Street Part 2: 1978’ op Netflix

Shadyside, 1978. School is uit voor de zomer en de activiteiten op Camp Nightwing staan op het punt te beginnen. Maar wanneer een andere Shadysider bezeten is van de drang om te doden, wordt de pret in de zon een gruwelijke strijd om te overleven.

Laatste deel ‘Fear Street Part 3: 1666’ komt op 16 juli online

De oorsprong van Sarah Fier’s vloek wordt eindelijk onthuld als de geschiedenis een cirkel maakt op een nacht die het leven van de Shadysiders voor altijd verandert.