Waar kun je de film ‘The Equalizer 3’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Equalizer 3 (2023) online kijken kunnen. In dit derde deel van de bekende filmreeks is Robert McCall neergestreken in Zuid-Italië. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Equalizer 3’ (2023) online kijken?

The Equalizer 3 was in augustus 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem inmiddels online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar The Equalizer 3 bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 9 november 2023. De eerste twee films bekijk je hier ook. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔀 Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video. The Equalizer 2 bekijk je wel hier op Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Equalizer 3 niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxThe Equalizer 3 is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
✔️ NetflixDeze film is sinds kort te zien bij Netflix. De eerste twee films bekijk je hier ook.
🔜 SkyShowtimeDe film is gedistribueerd door Sony Pictures Releasing via Universal Pictures. Dit zijn filmstudio’s die onderdeel uitmaken van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Equalizer 3’ (2023)

Nadat hij is gestopt met zijn werk als moordenaar in dienst van de overheid, vindt Robert McCall (Denzel Washington) het moeilijk om de gruwelijke dingen die hij in het verleden heeft gedaan te verwerken en probeert hij met zichzelf in het reine te komen door op te komen voor mensen die onderdrukt worden. Tot zijn eigen verrassing blijkt hij zich thuis te voelen in Zuid-Italië, waar hij erachter komt dat zijn nieuwe vrienden worden bedreigd door lokale misdaadbazen. Als er dan doden vallen, weet McCall wat hem te doen staat: hij besluit zijn vrienden te beschermen door de maffia aan te pakken.

Streaming informatie over de film

TitelThe Equalizer 3
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 51 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
RegisseurAntoine Fuqua
CastDenzel Washington, Dakota Fanning, David Denman

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.