Derde seizoen van ‘Echte Gooische Moeders’ verschijnt nog dit jaar

Al twee seizoenen lang hebben de Echte Gooische Moeders lief en leed met ons gedeeld, maar nu zitten we alweer een tijdje met smart te wachten op nieuwe afleveringen. Gelukkig heeft Videoland goed nieuws voor ons: de hitserie keert in 2023 terug.

‘Echte Gooische Moeders’ seizoen 3 komt in 2023

Hoewel in juli van 2022 nog de special Echte Gooische Moeder: La Dolce Vita verscheen—waarin de dames een rondreis maakten door Italië—kijken we nu toch wel erg uit naar het derde seizoen van de serie. Goed nieuws, want het komt eraan. Florine hintte een aantal weken geleden op Instagram al naar nieuwe afleveringen. “Ik ben wel weer toe aan een nieuw seizoen, wat jullie?” vroeg ze. Daar reageerden de fans natuurlijk razendenthousiast op, maar het was wachten op een officieel bericht vanuit Videoland. En dat is er nu ook!

Onlangs heeft de streamingdienst een bericht gedeeld waarin ze laten weten naar welke nieuwe films en series we dit jaar kunnen uitkijken. Zo weten we dat er in 2023 een vierde seizoen komt van Temptation Island: Love or Leave, dat een vierde seizoen van De Verhulstjes op het programma staat en dat we dit jaar het vijfde seizoen van Mocro Maffia mogen verwelkomen. In deze lijst is ook het derde seizoen van Echte Gooische Moeders te vinden, waarmee dit nieuws eindelijk officieel is. Leuk!

Wanneer komt ‘Echte Gooische Moeders’ seizoen 3 op Videoland?

Dan rest natuurlijk de grote vraag: wanneer kunnen we het derde seizoen van Echte Gooische Moeders verwelkomen? Helaas heeft Videoland dat er nog niet bij gezegd. Van veel van de genoemde titels is er nog geen exacte releasedatum, behalve bij de shows die al heel snel verschijnen. Zo weten we dat het eerste seizoen van de nieuwe realityserie Echte Meisjes in de Jungle op maandag 9 januari van start gaat en dat De Bachelorette op donderdag 2 februari terugkeert.

Voor Echte Gooische Moeders zullen we nog even geduld moeten hebben, al hoor je het natuurlijk direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als er meer informatie naar buiten komt.

Meer informatie over de serie

Het leven lacht de Echte Gooische Moeders toe. Ze hebben alles wat hun hartje begeert: een knappe, succesvolle man, beeldschone kindjes en een prachtig huis. Pauline, Bo, Florine, Kim en Leslie zetten de deuren van hun mooie huizen en hun perfecte leven wijd open. Ze delen openhartig lief en leed en laten zien dat ook zij te maken krijgen met tegenslagen en mislukkingen.

TitelEchte Gooische Moeders
SoortSerie
Jaar2020-
TaalNederlands
Duur3 seizoenen
CategorieReality
DeelnemersLeslie Keijzer, Pauline Wingelaar, Kimberly Bosman, Bo Wilkes, Florine Hofstee

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.