Dynasty seizoen 4 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Het derde deel van Dynasty is pas vanaf 2020 op Netflix Nederland te zien, maar de komst van een vierde seizoen is gelukkig al bevestigd! Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de release datum van Dynasty S4 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Dynasty over?

Dynasty draait om twee van de rijkste families van de Verenigde Staten: de Carringtons en de Colbys. De twee families zijn in een oneindige strijd verwikkeld om macht en nalatenschap. Centraal staat Fallon Carrington, de dochter van miljardair Blake Carrington. Christal is nieuwe vriendin van Blake en die twee staan op het punt met elkaar te trouwen. De perikelen van de families op zakelijk en privé gebied staan dan ook centraal.

Op IMDb wordt de serie Dynasty beoordeeld met een 7.3 uit 10.

Wanneer komt Dynasty seizoen 4 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Dynasty seizoen 4 op Netflix Nederland?

Helaas is nog niet bekend wanneer het vierde seizoen van Dynasty op Netflix Nederland zal verschijnen. Naar verwachting zou dit nog wel tot 2021 kunnen duren.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Dynasty vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 4 van Dynasty naar Netflix komt? Je hoort het meteen via je mail ✅

Kom er een Dynasty seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

We weten momenteel nog niet of er een vijfde seizoen van Dynasty aan zit te komen. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op deze pagina geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er van Dynasty seizoen 4?

Helaas is er nog geen trailer van Dynasty seizoen 4, maar geniet hieronder vooral alvast van de trailer van het derde deel van Dynasty!

Dynasty Season 3 Promo (HD)