Waar kun je ‘Down The Road’ (België) online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Op 6 februari verscheen het zesde seizoen van de Belgische variant Down The Road. In het Vlaamse programma volgen we presentator Dieter Coppens, begeleider Saar Pelgrims en zes jongvolwassenen met het syndroom van Down voor de reis van hun leven. Dit seizoen reist de groep af naar Canada. De eerste aflevering is inmiddels op tv verschenen, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIETNetflixViaplayAmazon Prime VideoDisney+HBO MaxVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je het tv-programma ‘Down The Road’ (België) online kijken?

Down The Road wordt sinds dinsdag 6 februari iedere week uitgezonden op NPO 3. In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Down The Road bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Bovendien kun je het seizoen nu ook al compleet vooruitkijken bij de streamingdienst. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Down The Road niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van Down The Road en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Verhaal van ‘Down The Road’

In het nieuwe seizoen van Down the Road reizen Dieter Coppens, Saar Pelgrims en zes jongeren met het syndroom van Down naar Canada. Ze ervaren avonturen, zoals paardrijden, survivallen en een berentocht. De eerste aflevering begint met een spannende activiteit in een windtunnel.

Streaming informatie over de serie

TitelDown The Road
Jaar2024
SoortSerie
Duur6 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.