Waar kun je de serie ‘Dexter’ (uit 2006-2013) online kijken?

Veel serieliefhebbers vragen zich af hoe je Dexter online kijken kunt (de populaire misdaadserie uit 2006-2013 die een 8,6 krijgt op IMDb). In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Ziggo Movies & Series, NLZIET, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Dexter uit 2006-2013 online kijken?

Momenteel is het voor sommige mensen nog een beetje zoeken naar manieren om de serie Dexter te kunnen kijken. In de onderstaande tabel vind je wat nu de mogelijkheden zijn en daaronder lichten we de dvd-beschikbaarheid uit.

NLZIET➡️ Ga meteen naar Dexter bij NLZIET. Hier is door opname in het aanbod van NPO Plus het volledige nieuwe seizoen van de reboot Dexter: New Blood te zien, naast alle acht eerdere seizoenen. Wie zich nu aanmeldt, kan de eerste 14 dagen gratis kijken.
SkyShowtime➡️ Ga meteen naar Dexter bij SkyShowtime. Ook bij deze streamingdienst kun je naar alle seizoenen van de hitserie kijken. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDit video on demand-platform vertoont de serie nu niet.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoAmazons streamingdienst Prime Video heeft helaas Dexter niet meer in haar aanbod opgenomen sinds februari 2022.
⛔️ ViaplayViaplay heeft Dexter op het moment van schrijven niet in zijn aanbod opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Daarnaast kun je hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl alle dvd’s en Blu-ray’s die momenteel beschikbaar zijn van de serie vinden.

Verhaal van Dexter (2006-2013)

Forensisch analist Dexter Morgan is gespecialiseerd in bloedspatten. Als Dexter niet aan een moordzaak werkt, ruimt hij als seriemoordenaar mensen op die het ‘verdienen’.

Streaming informatie over de serie (+ trailer)

TitelDexter
SoortSerie
Jaar2006-2013
Duur8 seizoenen
NetwerkShowtime
CategorieMisdaad, Drama, Mystery
IMDb8,6 uit 706.000 stemmen
CastMichael C. Hall, Jennifer Carpenter, David Zayas, James Remar, Lauren Vélez, C.S. Lee, Desmond Harrington, Julie Benz, Aimee Garcia

Synopsis: NLZIET