Waar kun je de film ‘Despicable Me 4’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Despicable Me 4 (2024) online kijken kunnen. In deze film moet Gru op de vlucht slaan voor een nieuwe vijand en onderduiken. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Despicable Me 4’ (2024) online kijken?

Despicable Me 4 draait sinds 3 juli 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Despicable Me 4 bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. De eerste drie Despicable Me-films bekijk je wel hier bij Pathé Thuis.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. De film is gedistribueerd door Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Despicable Me 4 niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxDespicable Me 4 is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Despicable Me 4’ (2024)

De voormalige slechterik Gru en zijn geliefde Lucy verwelkomen een nieuw lid in de familie: de kleine Gru Jr. Terwijl hij gekweld wordt door zijn nieuwe baby, krijgt Gru te maken met een nieuwe aartsvijand.

Streaming informatie over de film

TitelDespicable Me 4 / Verschrikkelijke Ikke 4
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 35 minuten
TaalEngels / Nederlands
CategorieAnimatie, Familiefilm
RegisseurChris Renaud
CastSteve Carell (Stem), Kristen Wiig (Stem), Will Ferrell (Stem), Sofia Vergara (Stem) / Jon van Eerd (Stem), Kim van Kooten (Stem), Pip Pellens (Stem), Madelief van Aken (Stem), Posy Bakkum (Stem), Tygo Gernandt (Stem), Levi van Kempen (Stem)

Synopsis: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.