André van Duin en Janny keren terug voor een nieuw seizoen ‘Denkend Aan Holland’

Het is alweer een tijd geleden sinds André van Duin en Janny van der Heijden door Nederland aan het varen waren. Goed nieuws, want het duo keert deze zomer terug voor een nieuw seizoen van Denkend Aan Holland. In het programma ontdekken de twee Nederland vanaf het water. Ook teckel Nhaan stapt aan boord. We vertellen je alles over de datum waarop het nieuwe seizoen van Denkend Aan Holland van start gaat.

→ Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Denkend Aan Holland’ terug met een nieuw seizoen

In 2019 verscheen Denkend Aan Holland voor het eerst op tv. In het programma stappen André van Duin en Janny van der Heijden aan boord van een boot om Nederland via het water te verkennen. Iedere aflevering varen de twee een andere route. Onderweg bezoeken ze bezienswaardigheden, prachtige natuurgebieden en praten ze met lokale inwoners. Janny vertelt daarnaast allerlei historische feiten over de omgeving. Ook teckel Nhaan gaat mee als scheepshond.

Inmiddels hebben de twee al heel wat vaartochten erop zitten. Ook hebben ze een uitstap naar Zwitserland gemaakt. In Denkend Aan Zwitserland verruilde de twee de boot in voor de trein. Daar bezochten ze allerlei prachtige plaatsen. Voor seizoen 6 stappen de twee weer aan boord om meer gebieden in Nederland te ontdekken. Op zondag 25 augustus 2024 om 21:24 uur op NPO 1 verschijnt de eerste aflevering.

Uitzendschema van het programma

Op zondag 25 augustus 2024 om 21:24 uur is het dus zover en verschijnt de eerste aflevering op NPO 1. Vanaf deze datum kun je wekelijks op hetzelfde tijdstip terecht voor een nieuwe aflevering. Heb je een aflevering gemist? Dan is deze online vrijwel direct na de tv-uitzending terug te kijken via NLZIET. Alle vijf eerder verschenen seizoenen telden in totaal vier afleveringen. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen we ook dit nieuwe seizoen rekenen op vier afleveringen. Dit levert het volgende uitzendschema op.

AfleveringWeekdagDatumTijd
1Zondag25 augustus21:24 uur
2Zondag1 september21:24 uur
3Zondag8 september21:24 uur
4Zondag15 september21:24 uur

Meer informatie over de serie

André van Duin en Janny van der Heijden ontdekken ons mooie Nederland vanaf het water.

TitelDenkend Aan Holland
Jaar2019-
SoortSerie
Duur6 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatieAndré van Duin, Janny van der Heijden

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.