Doodenge horrorserie ‘Dead Ringers’ is een echte hit op Amazon Prime Video: “Bizar goed”

Er is een gloednieuwe horrorserie gearriveerd op Amazon Prime Video en die heet Dead Ringers. Deze remake van de gelijknamige film uit 1988 heeft een dubbelrol voor Oscarwinnares Rachel Weisz en wordt massaal gestreamd. Volgens veel kijkers is het ook zeker de moeite waard, zo blijkt uit de eerste reacties.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Nieuwe serie ‘Dead Ringers’ wordt massaal gestreamd

In 1988 verscheen David Cronenbergs film Dead Ringers op het witte doek en nu, meer dan dertig jaar later, is het tijd voor de gelijknamige serie. We volgen hierin de tweeling Elliot en Beverly Mantle. Zij delen alles met elkaar, van hun vriendjes tot hun drugs. Ook hebben ze een gezamenlijke passie: zorgen dat de gezondheidszorg voor vrouwen meer op de voorgrond geplaatst wordt, zelfs als ze daarvoor behoorlijk onethische keuzes moeten maken. En dit levert een aantal bizarre taferelen op.

De dubbele hoofdrol wordt gespeeld door Oscarwinnares Rachel Weisz, die je kunt kennen van haar rollen in The Constant Gardener en The Mummy. Veel positieve recensenten en kijkers noemen haar acteerprestaties als een van de grootste redenen om de serie erg goed te vinden.

Kijkers zijn erg positief over de serie

Op Twitter zijn de reacties dus overwegend positief. Kijkers vinden de serie wel vreemd, maar zijn ook erg enthousiast. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Bekijk hieronder direct de trailer

Ben je nog niet begonnen aan deze spannende serie? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of ga direct naar de seriepagina op Amazon Prime Video.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.