Na een waanzinnig succesvol eerste deel staat vanaf 21 juni 2019 DARK seizoen 2 op Netflix Nederland! Maar er is nog meer mooi nieuws… De komst van een derde seizoen is door Netflix bevestigd! De grote vraag van alle fans is nu dan ook wanneer we DARK seizoen 3 kunnen verwachten. Wat weten we tot nu toe over DARK S3 op Netflix?

Dit bericht bekijken op Instagram

Raad eens wie er terug zijn voor seizoen 3👉

Een bericht gedeeld door Netflix (@netflixnl) op

Waar gaat het verhaal van DARK over?

De Duitse serie DARK is een familiesaga met een bovennatuurlijke twist. Het verhaal speelt zich af in een Duitse stad waar de verdwijning van twee jonge kinderen de relaties blootleggen van vier families. Terwijl de families op zoek zijn naar de kinderen, helpen ze elkaar om naar antwoorden te vissen. Wat ze zich niet konden indenken is dat het mysterie in verband staat met andere geheimen binnen het dorp.

Op IMDb wordt de serie DARK beoordeeld met een 8.6 uit 10.

Wanneer komt DARK seizoen 3 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt DARK seizoen 3 op Netflix? Helaas heeft Netflix daar nog geen uitspraken over gedaan. Het enige dat we nu weten is dat het derde seizoen er zal komen.

Komt er een DARK seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Helaas zal er geen vierde seizoen van DARK volgen.

Welke teaser of trailer is er van DARK?

Er is helaas nog geen trailer van het derde deel van de Duitse serie. Geniet hier van de trailer van het seizoen 2 van DARK!

Wanneer komt DARK seizoen 3 op Netflix Nederland?

Er komt een derde deel van de populaire Duitse serie! Helaas zijn er nog geen uitspraken gedaan wanneer DARK seizoen 3 zal verschijnen op Netflix Nederland.Dark seizoen 3 Netflix