Vanaf nu is de live action-film Cruella (2021) zonder VIP-toegang te zien op Disney+

Heb jij 101 Dalmatiërs ook al 101 keer bekeken? En vind je Emma Stone een waanzinnige actrice? Dan heb je geluk, want sinds 28 mei 2021 is de live action-film Cruella op Disney+ te zien met Emma in de hoofdrol. De film is uitgebracht met VIP-toegang en verscheen na 3 maanden (op 27 augustus 2021) voor alle abonnees van de streamingdienst.

Cruella (2021) is vanaf 28 mei 2021 met VIP-toegang te zien op Disney+

Fans zijn al een paar maanden aan het aftellen naar de lancering van de live action-film Cruella op Disney+. Toen vorige maand bekendgemaakt werd dat deze titel onder de nieuwe films en series op Disney+ in mei 2021 zou vallen, was het dan ook feest onder liefhebbers van 101 Dalmatiërs.

Wel is het belangrijk om te weten dat de film, net als Mulan en Raya en de Laatste Draak, met VIP-toegang beschikbaar is gemaakt. Dat betekent dat je eenmalig €21.99 bovenop je Disney+ abonnement kunt betalen om de film nu al te streamen op het video on demand-platform. VIP-toegang is geldig voor één film.

Vanaf vrijdag 27 augustus is de live action-film Cruella gratis te bekijken op Disney+

Voor wie liever niet de eenmalige bijbetaling van €21.99 doet om nu al naar Cruella te kijken, hebben we gelukkig alvast goed nieuws. Disney+ heeft er tot nu toe al meermaals voor gekozen om films 3 maanden na de VIP-lancering beschikbaar te maken voor alle abonnees. Zo is hetzelfde het geval bij Cruella.

Vanaf vrijdag 27 augustus 2021 zal de film dan ook voor elke abonnee van de streamingdienst beschikbaar zijn. Als je dus niet nu al hoeft te kijken, kun je ook drie maanden wachten en de film zonder VIP-toegang streamen.

Verhaal, trailer en details van de film

Cruella duikt in de rebelse beginperiode van een van de meest beruchte – en berucht modieuze – schurken, de legendarische Cruella de Vil. Oscar-winnaar Emma Stone speelt Estella, alias Cruella, tegenover Oscar-winnaar Emma Thompson als barones, het hoofd van een prestigieus modehuis dat Estella plukt uit duisternis als een ontluikende ontwerper. Het speelt zich af tegen de achtergrond van het punk-rock Londen van de jaren zeventig, en directeur Craig Gillespie levert een unieke kijk op deze unieke schurk.

Titel: Cruella
Soort: Film
Jaar: 2021
Duur: 2 uur en 14 minuten
Categorie: Komedie, Misdaad
Regisseur: Craig Gillespie
Schrijvers: Dana Fox, Tony McNamara, Aline Brosh McKenna
Cast: Emma Stone, Emma Thompson, Mark Strong
Kijken: Bekijk direct Cruella op Disney+