Waar kun je de film ‘CODA’ (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film CODA (2021) online kijken kunnen. Deze film wist tijdens de 94e Academy Awards in 2022 drie Oscars in de wacht te slepen: Best Motion Picture of the Year, Best Performance by an Actor in a Supporting Role (Troy Kotsur) en Best Adapted Screenplay (Sian Heder). In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten als Apple TV+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘CODA’ (2021) online kijken?

✅ Apple TV+➡️ Ga meteen naar CODA bij Apple TV+. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ CineMemberVia het aanbod van CineMember kun je deze film nu niet streamen.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar CODA kijken in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot CODA.

Verhaal en trailer van ‘CODA’ (2021)

Als CODA (kind van dove volwassenen) is Ruby de enige horende persoon in haar huis. Wanneer ze een passie voor zingen ontdekt, moet Ruby kiezen tussen familieverplichtingen en haar dromen. Winnaar van de Grand Jury Prize en de Publieksprijs op het Sundance Film Festival.

Streaming informatie over de film

TitelCODA
Jaar2021
SoortFilm
Duur1 uur en 51 minuten
GenreKomedie, Drama, Muziek
IMDb8,0 uit 72.000 stemmen
RegisseurSiân Heder
CastEmilia Jones, Marlee Matlin, Troy Kotsur, Eugenio Derbez, Ferdia Walsh-Peelo, Daniel Durant, Amy Forsyth, Kevin Chapman, John Fiore

Synopsis: Apple TV+