Groot fan van The Karate Kid? Dan is Cobra Kai echt wat voor jou! De serie speelt zich 30 jaar na de bekende reeks af en was eerst enkel te zien op Youtube Premium, maar is sinds augustus ook te bekijken op Netflix in Nederland. Benieuwd naar de komst van het derde deel? Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Cobra Kai seizoen 3 op Netflix!

→ In de Netflix Groep delen Nederlandse Netflixers hun kijktips en kun je andere film- en serieliefhebbers leren kennen!

Waar gaat het verhaal van Cobra Kai over?

Decennia na hun 1984 All Valley Karate Tournament wedstrijd, vinden Daniel LaRusso en Johnny Lawrence van middelbare leeftijd weer rivalen in de krijgskunst.

Titel: Cobra Kai
Soort: Serie
Jaar: 2018
Seizoenen: 2 seizoenen
Categorie: Actie, Komedie, Drama
Cast: Xolo Maridueña, Ralph Macchio, William Zabka
IMDb: 8.8 uit 49,232 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt Cobra Kai seizoen 3 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Cobra Kai seizoen 3 op Netflix Nederland?

De komst van het derde seizoen van Cobra Kai ligt in het verschiet, maar is wegens de Coronacrisis helaas uitgesteld. Daarom wordt momenteel verwacht dat Cobra Kai seizoen 3 rond begin 2021 op Netflix zal verschijnen. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws in de Streamwijzer Groep of via je mail bekendgemaakt worden.

→ Alle seizoenen van Cobra Kai en alle films van The Karate Kid vind je hier 🍿

Komt er een Cobra Kai seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Ook al is de komst van een vierde deel nog niet officieel bevestigd, lijkt het wel erg waarschijnlijk dat het er komt. De originele plannen van de serie richtten zich namelijk op een totaal van 6 seizoenen voor Cobra Kai. Ondertussen zijn de beoordelingen van kijkers erg sterk. We laten het weten op Streamwijzer als de komst van seizoen 4 officieel bekendgemaakt wordt.

Welke teaser of trailer is er van Cobra Kai seizoen 3?

Hieronder vind je de allereerste beelden van het derde seizoen van Cobra Kai!

COBRA KAI Season 3 Teaser Trailer (2021) Karate Kid Netflix Series