Spannende dramaseries ‘Chicago Fire’ en ‘Chicago Med’ zijn vanaf vandaag te zien op Netflix

Wie fan is van shows als Grey’s Anatomy en Station 19, zal misschien al wel eens hebben gehoord van deze andere set 911-shows. Eerder waren seizoen 1-4 van Chicago Fire al op Amazon Prime Video te zien en vanaf vandaag, 1 september 2021, staan ze ook op Netflix. De eerste 4 seizoenen van Chicago Med zijn ook toegevoegd, maar Chicago P.D. blijft vooralsnog exclusief te zien op Amazon’s streamingdienst Prime Video.

Eerste 4 seizoenen van ‘Chicago Fire’ komen op 1 september naar Netflix

De razend populaire serie Chicago Fire loopt al sinds 2012 en telt inmiddels 9 seizoenen. Uit 40.000 stemmen op IMDb weet de serie een 7.9 uit 10 te halen, wat als een uitstekende score mag worden gezien. Eerder waren op Amazon Prime Video de eerste 4 seizoenen van de serie te zien en nu is dat ook bij Netflix het geval. Of en wanneer er extra seizoenen op de streamingdienst zullen verschijnen, is momenteel niet bekend. Ga direct naar Chicago Fire op Netflix.

Verhaal

Deze spannende dramaserie gaat over de professionele en persoonlijke levens van brandweerlieden en paramedici die onder lastige omstandigheden werken in Chicago.

Trailer

Ook eerste vier seizoenen van ‘Chicago Med’ worden op 1 september toegevoegd aan het aanbod van Netflix

Vooralsnog was Chicago Med niet te streamen in Nederland, maar gelukkig komt daar per 1 september verandering in. De medische serie verschijnt namelijk met 4 seizoenen online op de streamingdienst. Sinds 2015 zijn er al 6 seizoenen van de show gelanceerd en zal in september het 7e seizoen van start gaan. Ga direct naar Chicago Med op Netflix.

Verhaal

In deze spin-off van ‘Chicago Fire’ en ‘Chicago P.D.’ worstelen artsen en verplegers van het Gaffney Chicago Medical Center met drama en onheil op de spoedeisende hulp.

Trailer

Chicago P.D. is voorlopig niet onderweg naar de streamingdienst

Chicago P.D. is gemaakt door het team achter Chicago Fire en werd twee jaar later, in 2014, gelanceerd. Inmiddels telt ook deze serie al 8 seizoenen en krijgt het zelfs een betere beoordeling op IMDb: een 8,1 uit 27.000 stemmen. De eerste 4 seizoenen van de politieserie staan online bij Amazon’s streamingdienst Prime Video en voorlopig is er geen nieuws over de eventuele toevoeging van deze serie aan het aanbod van Netflix.