Waar kun je ‘CHANSONS!!’ online kijken als je de uitzending gemist hebt?

Vanaf zondag 9 oktober zijn Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps weer terug in Parijs om de meest iconische Franse liedjes te ontdekken. Heb jij de uitzending van CHANSONS gemist? Wees niet getreurd, want gelukkig kun je alle afleveringen en seizoenen online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIET, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je de serie ‘CHANSONS!!’ online kijken?

Het tweede seizoen van CHANSONS!! (met twee uitroeptekens dit keer) is op 9 oktober 2022 van start gegaan op NPO 1. Hier kun je iedere zondag rond 21:20 naar een gloednieuwe aflevering kijken. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om de serie online terug te kijken. Hieronder zie je waar dit kan.

NLZIET➡️ Ga meteen naar CHANSONS!! op NLZIET. Hier kun je alle afleveringen terugkijken en vind je ook het complete eerste seizoen. Meld je je nu aan, dan kun je bovendien 14 dagen gratis kijken om dit video on demand-platform uit te proberen.
⛔️ Amazon Prime VideoDeze videodienst heeft de serie niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ Disney+Hier kun je momenteel niet naar de serie kijken.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je CHANSONS!! niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is CHANSONS!! nu niet te zien.
⛔️ VideolandOok op RTL’s streamingdienst Videoland is CHANSONS!! niet te zien.

Meer informatie over de serie

Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps zetten de volgende stap in hun missie om het Franse levenslied op de kaart te zetten. Zij doen dit wederom in hun lievelingsstad: Parijs. Artiesten die dit seizoen voorbij komen zijn o.a. Patachou, Gilbert Bécaud, Yves Montand en Barbara.

TitelCHANSONS!!
Jaar2020-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
CategorieMuziek, Biografie
CastMatthijs van Nieuwkerk, Rob Kemps

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.