Waar kun je de film ‘The Bricklayer’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Bricklayer (2023) online kijken kunnen. In deze actiethriller wordt de CIA opgeschrikt door een reeks moorden op journalisten. Opstandige agent Vail moet dit oplossen. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Bricklayer’ (2023) online kijken?

The Bricklayer draaide in februari 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Ga direct naar The Bricklayer bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 1 juli 2024 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Bricklayer niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxThe Bricklayer is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Bricklayer’ (2023)

Wanneer de CIA verdacht gemaakt wordt van een reeks moorden op journalisten, wordt de briljante en opstandige agent Steve Vail (Aaron Eckhart) ingeschakeld om hier een einde aan te maken. Vail, die een aantal jaren geleden de geheime inlichtingendienst heeft verlaten, blijkt nauwe banden te hebben met het meesterbrein achter de aanslagen, Victor Radek (Clifton Collins Jr.). Dit dwingt hem om zijn omstreden verleden onder ogen te zien. Samen met zijn partner Kate Bannon (Nina Dobrey) reist hij af naar Griekenland om de chantage te stoppen en de internationale samenzwering te ontrafelen.

Streaming informatie over de film

TitelThe Bricklayer
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 50 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
RegisseurRenny Harlin
CastAaron Eckhart, Nina Dobrev, Clifton Collins jr.

Synopsis: Just Entertainment

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.