Waar kun je het programma ‘Het Blok’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

In april stond na elf jaar de terugkeer van het bekende Nederlandse programma Het Blok op de planning. Vier koppels strijden in het bouwprogramma tegen elkaar. Misschien ben je hier wel heel benieuwd naar, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je ‘Het Blok’ online kijken?

Het Blok is sinds maandag 22 april te volgen. Iedere werkdag kijk je om 20:30 uur naar een nieuwe aflevering op Net5. Maar hoe zit het met terugkijken? In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Het Blok bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Het Blok niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van Het Blok en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Verhaal en trailer van ‘Het Blok’

Vier duo’s gaan de strijd aan en verbouwen elk een appartement. Het stel dat aan het eind de meeste overwaarde weet te verzilveren wordt gekroond tot winnaar en ontvangt €100.000!

Streaming informatie over de serie

TitelHet Blok
Jaar2024
SoortSerie
Duur8 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.