Waar kun je de film ‘The Bikeriders’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Bikeriders (2023) online kijken kunnen. In deze film volgen we een opkomende motorclub in het midwesten van de Verenigde Staten. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘The Bikeriders’ (2023) online kijken?

The Bikeriders draait sinds 4 juli 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar The Bikeriders bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. De film is gedistribueerd door Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Bikeriders niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxThe Bikeriders is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Bikeriders’ (2023)

The Bikeriders volgt de opkomst van een motorclub uit het midwesten van de Verenigde Staten, de Vandals. Gezien door de ogen van de leden, evolueert de club in de loop van tien jaar van een verzamelplaats voor outsiders naar een meer sinistere bende, die de unieke manier van leven van de oorspronkelijke groep bedreigt.

Streaming informatie over de film

TitelThe Bikeriders
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 56 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Crime
RegisseurJeff Nichols
CastAustin Butler, Jodie Comer, Tom Hardy, Michael Shannon, Boyd Holbrook

Synopsis: Universal Pictures International

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.