Waar kun je de film ‘De Bellinga’s: Pretpark op Stelten’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film De Bellinga’s: Pretpark op Stelten (2024) online kijken kunnen. Deze nieuwe film over de welbekende familie speelt zich af in een supergaaf pretpark. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘De Bellinga’s: Pretpark op Stelten’ (2024) online kijken?

De Bellinga’s: Pretpark op Stelten draait sinds 10 juli 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar De Bellinga’s: Pretpark op Stelten bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. Ook de andere films over de Bellinga’s bekijk je hier.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft De Bellinga’s: Pretpark op Stelten niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxDe derde De Bellinga’s-film is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeDe Bellinga’s: Pretpark op Stelten is niet te vinden in het aanbod van SkyShowtime.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘De Bellinga’s: Pretpark op Stelten’ (2024)

Hoera, het is weer zomervakantie en de familie Bellinga heeft superleuke plannen! Ze hebben een vakantiehuisje op een supergaaf pretpark en mogen alle attracties uitproberen. Veel tijd hebben de Bellinga’s alleen niet, want de kids moeten repeteren voor de parkshow en papa Daniël is in training voor de Zomerspelen waar hij de prijs kan winnen voor ‘coolste papa van het jaar’. Ondertussen moeten ze ook nog op de hond van de directeur passen en dat is geen eenvoudig klusje. Als twee bekende boeven ineens opduiken op het park, is de chaos compleet en belanden de Bellinga’s in een doldwaze achtervolging.

Streaming informatie over de film

TitelDe Bellinga’s: Pretpark op Stelten
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 10 minuten
TaalNederlands
CategorieFamiliefilm
RegisseurArmando de Boer
CastLuan Bellinga, Lucilla Bellinga, Luxy Bellinga, Daniël Bellinga, Lucius Bellinga, Hetty Heijting, Steven Kazan, Fara Bellinga, Johnny Kraaijkamp

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.