Waar kun je B&B Vol Liefde online terug (en vooruit) kijken als je de uitzending gemist hebt?

Als een soort combinatie van populaire programma’s als Boer Zoekt Vrouw, First Dates, Bed & Breakfast, Lang Leve De Liefde en Ik Vertrek, blijkt deze gloednieuwe serie enorm in trek te zijn. Heb je de uitzending van B&B Vol Liefde gemist? Wees niet getreurd, want gelukkig kun je alle afleveringen en seizoenen online terugkijken. Veel mensen vragen zich af waar je via internet dit programma gratis of betaald kunt streamen, dus in dit artikel geven wij aan of B&B Vol Liefde op streamingdiensten als NLZIET, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of andere video on demand-platforms in Nederland dan het oorspronkelijke NPO Plus te zien is op dit moment.

Waar kun je B&B Vol Liefde online kijken?

NLZIET: Bij de streamingdienst NLZIET is deze titel momenteel online te kijken. Ga direct naar B&B Vol Liefde op NLZIET. Je kunt nu een maand gratis kijken.

Verder is dit programma vanuit kanaal RTL XL momenteel niet te bekijken in het Nederlandse aanbod van grote internationale streamingdiensten als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video, maar wel bij de Nederlandse streamingdienst Videoland.

Waar gaat het TV-programma B&B Vol Liefde over?

Realityprogramma waarin zes alleenstaande eigenaren van een B&B verspreid over Europa op zoek gaan naar de liefde van hun leven. Welke Nederlandse partner durft over de grens te kijken en maakt het avontuur van de B&B-eigenaren compleet?

Nieuw bij RTL 4: B&B Vol Liefde

Deelnemers van B&B Vol Liefde seizoen 1 (voorjaar 2021)

Aan het allereerste seizoen van B&B Vol Liefde doen zes singles mee. Het gaat om Bert (Frankrijk), Caroline (Oostenrijk), Debbie (Italië), Jacob (Portugal), Roxanne (Nederland) en Vincent (Italie). Hieronder worden ze voorgesteld in een post op de Instagram-pagina van RTL, maar in de tekst daarna vertellen wij ook nog even wat over de deelnemers.

Bert (Frankrijk)

In het pittoreske Saint-Seine in Frankrijk runt Bert het Chambres d’Hotes La Cressonne. De eerste twee dames zijn al langsgekomen, maar het is nog niet helemaal duidelijk of Ysolde en Romana wel zo’n ontzettend leuke tijd hebben in La Douce France. Op internet worden de ontmoetingen door kijkers dikwijls al ongemakkelijk en vijandig aangeduid.

Caroline (Oostenrijk)

Het prachtige B&B onder de naam Lodge Rose’s Heart in Bad Kleinchirchheim (Oostenrijk) wordt gerund door Caroline. Inmiddels hebben Eric en Nico een plekje in haar B&B en misschien wel haar hart gevonden, maar door mee te helpen klussen en grondig schoon te maken proberen ze extra indruk op de eigenaresse te maken.

Debbie (Italië)

Debbie runt een B&B in Salerno, een provincie in het zonnige zuiden van Italië.

Jacob (Portugal)

Velen kennen Albufeira van zonovergoten strandvakanties of juist enorme feesten met grote groepen, maar ook daar worden mooie B&B’s door Nederlandse eigenaren opgezet. Zo ook de locatie die Jacob in het zuiden van Portugal neer heeft weten te zetten.

Roxanne (Nederland)

Voor de deelnemers die niet te ver van huis willen, is de jonge dame Roxanne te vinden in Roosendaal. Haar B&B Filion’s Place ligt dus gewoon in Nederland! Ondertussen hebben ook twee jongemannen zich al bij haar gezelschap gevoegd.

Vincent (Italië)

Vincent heeft tot nu toe twee deelneemsters mogen verwelkomen in zijn B&B, waar hij nog hard aan het klussen is. In het Noord-Italiaanse Valduggia heeft hij zijn droomplek gevonden voor een mooie Bed & Breakfast.

Meer informatie over dit programma en NLZIET

Benieuwd wat er allemaal nog meer te zien is op het video on demand-platform NLZIET? Verder vind je in op de pagina met het volledige NLZIET aanbod welke films, series en TV-programma’s op dit moment nog meer allemaal op deze Nederlandse streamingdienst te zien zijn.