Waar kun je B&B Vol Liefde online terug (en vooruit) kijken als je de uitzending gemist hebt?

Als een soort combinatie van populaire programma’s als Boer Zoekt Vrouw, First Dates, Bed & Breakfast, Lang Leve De Liefde en Ik Vertrek, blijkt deze nieuwe serie enorm in trek te zijn. Heb je de uitzending van B&B Vol Liefde gemist? Wees niet getreurd, want gelukkig kun je alle afleveringen en seizoenen online terugkijken. Veel mensen vragen zich af waar je via internet dit programma gratis of betaald kunt streamen, dus in dit artikel geven wij aan of B&B Vol Liefde op streamingdiensten als NLZIET, Videoland, Netflix, HBO Max, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+ of andere video on demand-platforms in Nederland te zien is op dit moment.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je B&B Vol Liefde online kijken?

Je kunt op het moment van schrijven online via meerdere streamingdiensten naar de serie B&B Vol Liefde kijken in Nederland. Hieronder vind je de verschillende opties.

NLZIET➡️ Ga direct naar B&B Vol Liefde op NLZIET en kijk alle afleveringen een week vooruit. NLZIET is een streamingdienst waarop je in Nederland naar de serie kunt kijken via RTL. Je kunt 14 dagen gratis kijken om dit video on demand-platform uit te proberen.
VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie ook terug te vinden, omdat hij door RTL (eigenaar van de streamingdienst) is gemaakt. Sinds maandag 11 juli kun je van maandag tot en met vrijdag een nieuwe aflevering streamen, maar bij Videoland kijk je de episodes ook alvast een week vooruit.
⛔️ Amazon Prime VideoOp Amazons video on demand-platform Prime Video kun je niet naar deze serie kijken op dit moment.
⛔️ Disney+Hier kun je momenteel niet naar de serie kijken.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft B&B Vol Liefde niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDe meerdere seizoenen van deze serie zijn niet bij marktleider Netflix te streamen op het moment van schrijven.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is veel reality tv te kijken via Hayu, maar deze titel is er nu niet te zien.

Waar gaat het tv-programma B&B Vol Liefde over?

Realityprogramma waarin zes alleenstaande eigenaren van een B&B verspreid over Europa op zoek gaan naar de liefde van hun leven. Welke Nederlandse partner durft over de grens te kijken en maakt het avontuur van de B&B-eigenaren compleet?

Een nieuw seizoen B&B Vol Liefde!

Deelnemers van seizoen 2 (zomer 2022)

Aan het allereerste seizoen van B&B Vol Liefde deden zes singles mee: Bert (Frankrijk), Caroline (Oostenrijk), Debbie (Italië), Jacob (Portugal), Roxanne (Nederland) en Vincent (Italie). Dit jaar is het team van kandidaten uitgebreid, waardoor we van maar liefst 8 liefdesverhalen mogen genieten. Daarnaast duren afleveringen nu 35 minuten en zullen er in totaal verspreid over 7 weken 35 episodes worden vertoond (elke werkdag te zien).

De deelnemers zijn verspreid over Portugal, Frankrijk, Spanje, Italië en Oostenrijk. Zij zoeken in B&B Vol Liefde naar een nieuwe partner. In de Videoland-special B&B Vol Liefde: De Aftrap stelden elf mogelijke deelnemers zich al aan ons voor, maar nu weten we welke acht B&B-eigenaren dit avontuur ook daadwerkelijk aangaan. In dit artikel stellen we ze uitgebreid aan je voor.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.