Ricky Whittle, Emily Browning, Pablo Schreiber en nog veel meer sterren schitteren in de fantastische serie American Gods op Amazon Prime Video. Deze mysterieuze serie is één van de paradepaardjes van Amazon Prime Video in Nederland en kijkers zijn dan ook benieuwd naar de komst van het vierde seizoen van de start van deel 3 in week 2 van 2021. Hieronder lees je wat we tot nu toe weten van het nieuws, de release datum en de trailer van American Gods seizoen 4 op Amazon Prime Video.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Waar gaat het verhaal van American Gods over?

Als Shadow Moon uit de gevangenis komt, ontmoet hij Mr Wednesday en ontwikkelt zich een storm. Wat hij niet weet, is dat deze storm de loop van zijn hele leven zal veranderen. Stuurloos achtergelaten door de recente, tragische dood van zijn vrouw en ingehuurd als Mr Wednesday’s bodyguard, bevindt Shadow zich in het centrum van een wereld die hij moeilijk kan begrijpen.

Titel: American Gods
Jaar: 2017
Soort: Serie
Categorie: Drama, Fantasy, Mystery
Duur: 3 seizoenen
Makers: Bryan Fuller, Michael Green
Cast: Ricky Whittle, Emily Browning, Pablo Schreiber
IMDb: 7.8 uit 74.000 stemmen
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Wanneer komt American Gods seizoen 4 op Amazon Prime Video?

  • Wanneer komt American Gods seizoen 4 op Amazon Prime Video in Nederland?

    Helaas is op dit moment nog niet bekendgemaakt of er een vierde seizoen zal volgen van American Gods of dat de serie er na drie delen mee op zal houden. We houden je via je mail en de Streamwijzer Groep op de hoogte wanneer er een datum bekendgemaakt wordt.

  • Waar kun je de serie American Gods online kijken?

    In Nederland kun je enkel op Amazon Prime Video naar de serie American Gods kijken, dus de serie is niet te zien op Netflix, Disney+, Videoland of een andere streamingdienst. Je kunt op Streamwijzer meer lezen over de kosten van een abonnement op Amazon Prime Video en je kunt 30 dagen gratis kijken.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van American Gods vind je ook hier 🍿

Komt er een American Gods seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel weten we nog nog niet of er een vijfde deel van de serie zal volgen, aangezien we ook nog niet weten of er een vierde seizoen komt. Zodra meer bekend is, vind je het nieuws op de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er al van American Gods seizoen 4?

Helaas is er nog geen trailer beschikbaar van een mogelijk vierde seizoen. Wel kun je vast opwarmen voor de komst van het vervolg door de trailer van seizoen 3 te bekijken.

American Gods Season 3 - Official Trailer | NYCC 2020