Waar kan ik de film ‘Alles op Tafel’ (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Alles op Tafel (2021) online kijken kunnen. In deze splinternieuwe Nederlandse film schitteren geliefde topacteurs van Linda De Mol to Peter Paul Muller en van Waldemar Torenstra tot Diederik Ebbinge. Zij komen samen voor een gezellig etentje, maar ontdekken aan de hand van elkaars telefoon allerlei geheimen. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Viaplay, HBO Max, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Alles op Tafel’ (2021) online kijken?

✅ Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Alles op Tafel bij Amazon Prime Video. Je kunt de film nu bij Amazons streamingdienst Prime Video momenteel streamen in Nederland. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
🔜 Pathé ThuisBij deze streamingdienst kun je nieuwe films doorgaans na de bioscooprelease online zien, maar op het moment van schrijven wachten we nog op deze première. 👉 Zoek nu naar Alles op Tafel bij Pathé Thuis.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Alles op Tafel niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Alles op Tafel nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Alles op Tafel’ (2021)

Zeven goede vrienden komen samen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt – sms’jes, oproepen, e-mails, Facebook-berichten – moet met de hele groep worden gedeeld. Als de berichten binnenkomen, leren ze elkaar van een hele andere kant kennen. De onderlinge spanning stijgt. Wat hebben ze te verbergen en hoe goed kennen de vrienden elkaar eigenlijk?

Streaming informatie over de film

TitelAlles op Tafel
SoortFilm
Jaar2021
TaalNederlands
Duur1 uur en 52 minuten
IMDb7,0 uit 30 stemmen
CategorieKomedie, Drama
RegisseurWill Koopman
CastLinda De Mol, Peter Paul Muller, Lies Visschedijk, Ramsey Nasr, Eva Crutzen, Waldemar Torenstra, Diederik Ebbinge

Synopsis & Beeld: Independent Films