Waar kun je de film ‘Alice, Darling’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Alice, Darling (2022) online kijken kunnen. In deze dramafilm bevindt Alice (Anna Kendrick) zich in een gewelddadige relatie. Een weekendje weg met vriendinnen zorgt ervoor dat ze zichzelf opnieuw leert kennen, maar haar vriend zint daarna op wraak. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Waar kun je de film ‘Alice, Darling’ (2022) online kijken?

Alice, Darling is sinds 23 maart 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Alice, Darling bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste toe aan haar aanbod, dus ook Alice, Darling verwachten we hier in de toekomst. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Alice, Darling niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxAlice, Darling is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Alice, Darling nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Alice, Darling’ (2022)

Alice (Anna Kendrick) zit gevangen in een gewelddadige relatie. Ze wordt door haar vriend Simon psychisch mishandeld en tot het uiterste gedreven. Wanneer ze een weekendje weg is met twee goede vriendinnen leert Alice zichzelf opnieuw kennen en kan ze haar leven meer in perspectief plaatsen. Langzaam wordt ze minder afhankelijk van de giftige relatie waar ze in zit. Maar de wraak van Simon is even onvermijdelijk als verwoestend en stelt de kracht, moed en diepe vriendschappen van Alice op de proef.

Alice, Darling (2023 Movie) Official Trailer - Anna Kendrick, Kaniehtiio Horn, Wunmi Mosaku

Streaming informatie over de film

TitelAlice, Darling
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 30 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurMary Nighy
CastAnna Kendrick, Kaniehtiio Horn, Wunmi Mosaku

  • Staat of komt de film ‘Alice, Darling’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film Alice, Darling. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘Alice, Darling’?

    De grootste rollen in de dramafilm Alice, Darling worden vertolkt door Anna Kendrick, Kaniehtiio Horn en Wunmi Mosaku.


Synopsis: Just Entertainment

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.