Waar kun je de film ‘Alice, Darling’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Alice, Darling (2022) online kijken kunnen. In deze dramafilm bevindt Alice (Anna Kendrick) zich in een gewelddadige relatie. Een weekendje weg met vriendinnen zorgt ervoor dat ze zichzelf opnieuw leert kennen, maar haar vriend zint daarna op wraak. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Alice, Darling’ (2022) online kijken?

Alice, Darling was in maart 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Alice, Darling bij Pathé Thuis. Deze streamingdiensde voegt de film op 13 juli 2023 toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Alice, Darling niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxAlice, Darling is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Alice, Darling nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Alice, Darling’ (2022)

Alice (Anna Kendrick) zit gevangen in een gewelddadige relatie. Ze wordt door haar vriend Simon psychisch mishandeld en tot het uiterste gedreven. Wanneer ze een weekendje weg is met twee goede vriendinnen leert Alice zichzelf opnieuw kennen en kan ze haar leven meer in perspectief plaatsen. Langzaam wordt ze minder afhankelijk van de giftige relatie waar ze in zit. Maar de wraak van Simon is even onvermijdelijk als verwoestend en stelt de kracht, moed en diepe vriendschappen van Alice op de proef.

Streaming informatie over de film

TitelAlice, Darling
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 30 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurMary Nighy
CastAnna Kendrick, Kaniehtiio Horn, Wunmi Mosaku


Synopsis: Just Entertainment

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.