Waar kun je de film ‘Abigail’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Abigail (2024) online kijken kunnen. In deze horror ontvoert een groep criminelen een 12-jarige ballerina. Zij blijkt wat minder makkelijk in bedwang te houden dan ze in eerste instantie dachten… Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Abigail’ (2024) online kijken?

Abigail draaide in april 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Bekijk direct naar Abigail bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de film op 19 juni 2024 toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. De film is gedistribueerd door Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Abigail niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxAbigail is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Abigail’ (2024)

Een groep zogenaamde criminelen ontvoert een 12-jarige ballerina, de dochter van een machtig figuur in de onderwereld. Voordat ze het losgeld van 50 miljoen dollar kunnen innen, hoeven ze alleen nog maar een nacht in een afgelegen landhuis op het meisje te passen. Maar als de ontvoerders één voor één wegvallen, komen ze er tot hun grote schrik achter dat ze opgesloten zitten met een wel heel bijzonder meisje.

Streaming informatie over de film

TitelAbigail
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 50 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Thriller
RegisseurMatt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett
CastKathryn Newton, Melissa Barrera, William Catlett, Dan Stevens, Angus Cloud, Kevin Durand, Alisha Weir

Synopsis: Universal Pictures International

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.