Komt er een ‘9-1-1’ seizoen 8? En wanneer dan?

Het zevende seizoen van 9-1-1 is van start gegaan op Disney+. Iedere week vind je een nieuwe aflevering in het aanbod. Maar is het na de negen afleveringen afgelopen of gaat er nóg meer volgen? Oftewel: komt er een 9-1-1 seizoen 8? En wanneer dan? In dit artikel beantwoorden we deze vragen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Komt er een ‘9-1-1’ seizoen 8?

9-1-1-fans uit de Verenigde Staten konden vanaf donderdag 14 maart iedere week naar een nieuwe aflevering van het zevende seizoen kijken, maar in Nederland moesten we er iets langer op wachten. Gelukkig kunnen wij sinds woensdag 1 mei ook verder met de populaire serie. Op die dag ging seizoen 7 van start op Disney+. Maar blijft het hierbij?

We hebben heel goed nieuws, want 9-1-1 is vorige maand al verlengd. Er wordt dus zeker een achtste seizoen gemaakt door de Amerikaanse zender ABC.

Wanneer komt ‘9-1-1’ seizoen 8 op Disney+?

Op dit moment weten we dus wel dát er een achtste seizoen komt. Het is echter nog niet bekend wanneer we ernaar kunnen kijken in Nederland. Ook de Amerikaanse releasedatum is nog niet naar buiten gebracht, dus kunnen we ook nog geen schatting maken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

Op de hoogte blijven van het aanbod van Disney+? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

Ryan Murphy, Brad Falchuk en Tim Minear blazen het politiedrama nieuw leven in met 9-1-1. In de serie laten ze stressvolle belevenissen zien van hulpverleners – waaronder politie, brandweer en medewerkers van de alarmcentrale – die in de meest beangstigende, choquerende en bloedstollende situaties terechtkomen. De hulpverleners moeten de balans zien te vinden tussen het redden van hulpbehoevende mensen en het oplossen van hun persoonlijke problemen.

Titel9-1-1
Jaar2018-
SoortSerie
TaalEngels
Duur7 seizoenen
CategorieDrama, Actie, Thriller
IMDb7,8 uit 36.000 stemmen
MakersBrad Falchuk, Tim Minear, Ryan Murphy
CastAngela Bassett, Peter Krause, Oliver Stark, Kenneth Choi, Aisha Hinds, Rockmond Dunbar, Jennifer Love Hewitt, Ryan Guzman, Corinne Massiah

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.