De Zwolle Special (11 februari 2022) | Ruben Tijl Ruben – Dé Podcast | Aflevering #39

Het hilarische trio van Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Ruben van der Meer presenteert een heerlijke eigen podcast. In Ruben Tijl Ruben – Dé Podcast volgen we de grappige belevenissen van de drie mannen van middelbare leeftijd die worstelen met de belangrijke zaken in het leven. Op vrijdag 11 februari verscheen ‘De Zwolle Special’ online, de 39e episode. Onder andere te beluisteren op Podimo, de nieuwe streamingdienst voor podcasts en audioboeken.

Aflevering 39 van Ruben Tijl Ruben: ‘De Zwolle Special’ op vrijdag 11 februari 2022

Knus bij elkaar bespreken de heren, op de A28 richting Zwolle in hun al afgeschreven Lama-tourbus, de aanloop naar hun eerste optreden sinds lange tijd! En dat is er niet zomaar één: tussen de schuifdeuren in een willekeurig huis in Zwolle treden ze met TAFKAL op voor winnares Janneke en haar vrienden. Onder leiding van Ruben Nicolai schetsen de heren onderweg hoe hun trouwe fans door de ‘fake versoepelingen’ gedupeerd zijn en blikken ze na hun voorstelling terug op de plezierige avond. Deze keer geen dobbelsteen maar wel dezelfde dosis humor!

Meer informatie: dit is ‘Ruben Tijl Ruben – Dé Podcast’ met Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Ruben van der Meer van Tonny Media

Ruben, Tijl en Ruben presenteren dé podcast! Een radio improv show met Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Ruben van der Meer. Hoor alles over de belevenissen van drie mannen van middelbare leeftijd die worstelen met de belangrijke zaken van het leven, zoals: kaalheid, de showbizz en insta.


Afbeelding & Tekst: Tonny Media