Waar kun je de film ‘Zwarte Cross: Vaak Bu-J Te Bang’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘Zwarte Cross: Vaak Bu-J Te Bang’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2022 met een IMDb-score van 8.5 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘Zwarte Cross: Vaak Bu-J Te Bang’ uit 2022 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De documentaire over de Zwarte Cross, getiteld Vaak Bu-J Te Bang, komt uit het jaar 2022. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 8.5, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

⛔ Disney+ Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO Max HBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ Viaplay Viaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé Thuis Je kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ Amazon Prime Video Met een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ NLZIET Bij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ CANAL+ Bij CANAL+ maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+ In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ CineMember Via het aanbod van CineMember kun je deze film nu niet streamen.
⛔ Netflix Je kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Zwarte Cross: Vaak Bu-J Te Bang kijken in Nederland.
⛔ SkyShowtime Momenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
✅ Videoland Op het moment van schrijven is de film ‘Zwarte Cross: Vaak Bu-J Te Bang’ in het aanbod van Videoland opgenomen.

Gratis online kijken naar Zwarte Cross: Vaak Bu-J Te Bang

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film Zwarte Cross: Vaak Bu-J Te Bang bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en wel op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

De Zwarte Cross: een jongensdroom van twee vrienden die begon met 1000 bezoekers op een veldje in Hummelo en uitgroeide tot één van de grootste festivals van Europa met jaarlijks 220.000 bezoekers. Een film over brullende motoren en gillende gitaren. Maar ook over het Achterhoeks ‘noaberschap’, moeilijke tijden, grote veranderingen, humor, festival-icoon Tante Rikie en de liefde voor alles wat apart is.

Titel Zwarte Cross: Vaak Bu-J Te Bang
Jaar 2022
Soort Film
Categorie Documentaire
IMDb-cijfer Gemiddeld 8.5 uit 10
Synopsis: Videoland