Waar kun je een live stream van de Zwarte Cross 2023 kijken? | Online en op tv

De Zwarte Cross 2023 staat voor de deur. Op 20, 21, 22 en 23 juli strijkt het festival neer in Lichtenvoorde en maken artiesten als Snelle, Antoon, Davina Michelle, Eagles of Death Metal, Bastille, Flemming, Maan, Miss Montreal, The Opposites, Rondé, BLØF, Son Mieux en Goldband zich op om Nederland op zijn kop te zetten. Ben jij er niet bij, maar wil je toch naar de optredens kijken? In dit artikel vertellen we je alles over de Zwarte Cross livestream en laten we je weten of en waar je het in 2023 online en op tv kijken kunt.

→ Je kunt nu 14 dagen gratis naar alle programma’s, films en series op NLZIET kijken ✅

Waar en wanneer kun je de Zwarte Cross 2023 op tv kijken?

De Zwarte Cross vindt in 2023 plaats op donderdag 20, vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juli. Met een bomvolle agenda vol grote artiesten is het niet meer dan logisch dat je benieuwd bent of je dit jaar de Zwarte Cross op tv kijken kunt. We hebben zowel slecht als goed nieuws, want dat is op sommige momenten mogelijk.

Er wordt namelijk geen eigen livestream aangeboden, maar Omroep Gelderland en REGIO8 zijn er wél bij. De eerste twee dagen doen ze nog geen rechtstreeks verslag, maar daarna worden er twee uitzendingen gelanceerd waarin Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet je meenemen naar het Achterhoekse spektakel middels vertoning van de hoogtepunten van de Zwarte Cross. Deze duren beiden een half uur en vinden plaats op zaterdag 22 juli om 17:15 uur en op zondag 23 juli om 17:15 uur via de tv-zender van Omroep Gelderland. 👉 Ga meteen naar de Zwarte Cross-uitzending.

Livestream: kun je de optredens van de Zwarte Cross in 2023 online kijken?

Veel mensen vragen zich af of het ook mogelijk is om de Zwarte Cross dit jaar online te volgen als je geen tv-abonnement hebt. In onderstaande tabel laten we weten welke streamingdiensten deze historische gebeurtenis vertonen.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar de Zwarte Cross 2023 bij NLZIET. Hierboven legden we al uit dat Omroep Gelderland tweemaal een verslag vertoont en dit is een van de zenders die in het pakket van deze streamingdienst valt. Je kunt een NLZIET-abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen en de uitzendingen achteraf terugkijken.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je de livestreams op het moment van schrijven niet zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je de uitzendingen van de Zwarte Cross 2023 niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst heeft de livestreams niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
🔀 VideolandDe Zwarte Cross 2023 wordt hier niet uitgezonden, maar de splinternieuwe film over het evenement Zwarte Cross: Vaak Bu-J Te Bang is wél in het aanbod van Videoland terug te vinden.

Waar kun je de Zwarte Cross 2023 terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

We krijgen ook veel de vraag of het mogelijk is om via streamingdiensten de livestreams en uitzendingen van de de Zwarte Cross 2023 terug te kijken als je de uitzending gemist hebt. Gelukkig hebben we goed nieuws, want de eerdergenoemde hoogtepunten zijn terug te kijken bij de streamingdienst NLZIET. Daar kun je overigens ook nog beelden van edities kijken die vele jaren teruggaan, waaronder die van 2017, 2016, 2015, 2014, 2013 en zelfs 2012. 👉 Bekijk nu de oude Zwarte Cross-uitzendingen.


Afbeelding ter illustratie