Waar kun je de film ‘Zwartboek’ (2006) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Zwartboek (2006) online kijken kunnen. De populaire film van Paul Verhoeven met onder andere de Nederlandse superster Carice van Houten wist welgeteld drie Gouden Kalveren binnen te halen en wordt op IMDb uit ruim 78.000 stemmen beoordeeld met een 7,7 uit 10. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, CANAL+, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Zwartboek’ (2006) online kijken?

Op het moment van schrijven zijn er meerdere streamingdiensten in Nederland waarop je naar de film Zwartboek uit 2006 kunt kijken. In de onderstaande tabel hebben we weergegeven om welke video on demand-platforms het gaat.

CANAL+➡️ Ga meteen naar Zwartboek bij CANAL+. Ook hier kun je de film momenteel kijken. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
✅ Pathé ThuisHier is de film online te huur en te koop. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. 👉 Ga meteen naar Zwartboek bij Pathé Thuis.
📀 BolJe kunt de dvd en Blu-ray bij de online winkel Bol.com vinden. 👉 Ga nu naar Zwartboek bij Bol.
📀 AmazonOok bij Amazon’s webwinkel is de dvd (of Blu-ray) te vinden. 👉 Ga nu naar Zwartboek bij Amazon.
✔ NetflixOok de rode streaminggigant vertoont de film, want Zwartboek is in het aanbod van Netflix in Nederland opgenomen op het moment van schrijven.
✔ VideolandIn het aanbod van Videoland, het Nederlandse video on demand-platform van RTL, is Paul Verhoevens film tevens te zien.
⌛️ Disney+Voorheen was de film hier bij Disney+ te zien, maar bij onze laatste check was hij uit het aanbod verwijderd. Momenteel is nog niet bekend of, en zoja wanneer, hij terug zal keren. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je 16% korting op een jaarabonnement.
⌛️ Prime VideoEveneens streamde je Zwartboek een hele tijd hier bij Amazon Prime Video, maar inmiddels niet meer. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⌛️ ViaplayOok kon je hier bij Viaplay vroeger deze film kijken, maar onze laatste check toonde aan dat hij er niet meer online stond. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je 20% korting op een jaarabonnement.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft een flinke selectie van Nederlandse titels, maar Zwartboek nu niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.

Verhaal en trailer van ‘Zwartboek’ (2006)

Wanneer het onderduikadres van de mooie joodse zangeres Rachel Stein per ongeluk wordt gebombardeerd, besluit ze om met een groep joden de Biesbosch over te steken naar reeds bevrijd gebied. De boot stuit echter op een Duitse patrouille en alle vluchtelingen worden op brute wijze afgeslacht. Alleen Rachel weet te ontkomen. Ze sluit zich aan bij het verzet en weet als Ellis de Vries aan te pappen met de hoge Duitse SD-officier Müntze. Deze is erg van haar gecharmeerd en biedt haar een baan aan. Het verzet heeft ondertussen het plan opgevat een groep gevangengenomen verzetslieden te bevrijden met de hulp van Ellis. Dit mislukt jammerlijk, omdat het plan verraden is. Ellis wordt zowel door het verzet als door de Duitsers als schuldige aangewezen. Met Müntze aan haar zijde duikt ze weer onder, om samen het einde van de oorlog af te wachten. De bevrijding brengt Ellis geen vrijheid. Zelfs niet wanneer ze de echte verrader weet te ontmaskeren.

Streaming informatie over de film

TitelZwartboek
Jaar2006
SoortFilm
Duur2 uur en 25 minuten
TaalNederlands
CategorieDrama, Thriller, Oorlog
IMDb7,7 uit 80.000 stemmen
RegisseurPaul Verhoeven
CastCarice van Houten, Sebastian Koch, Thom Hoffman, Halina Reijn, Waldemar Kobus, Matthias Schoenaerts, Theo Maassen, Derek de Lint, Christian Berkel

Synopsis: Disney+