Waar kun je de film ‘Zwartboek’ (2006) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Zwartboek (2006) online kijken kunnen. De populaire film van Paul Verhoeven met onder andere de Nederlandse superster Carice van Houten wist welgeteld drie Gouden Kalveren binnen te halen en wordt op IMDb uit ruim 77.000 stemmen beoordeeld met een 7,7 uit 10. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Zwartboek’ (2006) online kijken?

Op het moment van schrijven zijn er meerdere streamingdiensten in Nederland waarop je naar de film Zwartboek uit 2006 kunt kijken. In de onderstaande tabel hebben we weergegeven om welke video on demand-platforms het gaat.

Disney+➡️ Ga direct naar Zwartboek bij Disney+. Sinds de zomer van 2021 is de Nederlandse film in het aanbod van de streamingdienst te vinden.
ViaplayGa meteen naar Zwartboek bij Viaplay. Sinds oktober 2022 kun je ook bij dit video on demand-platform naar de film kijken.
✅ Pathé ThuisGa direct naar Zwartboek bij Pathé Thuis. Hier is de film online te huur en te koop. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
✅ Amazon Prime VideoAmazon’s streamingdienst Prime Video heeft deze titel tevens beschikbaar gesteld. 👉 Ga direct naar de film op Amazon Prime Video.
✅ CineMemberOok bij deze streamingdienst is de Nederlandse hitfilm met Carice van Houten momenteel te bekijken. 👉 Ga direct naar de film op CineMember.
✅ VideolandBij dit Nederlandse video on demand-platform van RTL is Paul Verhoevens film te zien.
📀 Bol.comJe kunt de DVD en Blu-ray bij de online winkel Bol.com vinden. 👉 Ga direct naar Zwartboek bij Bol.com.
📀 Amazon.nlOok bij Amazon’s webwinkel is de DVD (of Blu-ray) te vinden. 👉 Ga direct naar Zwartboek bij Amazon.nl.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft een flinke selectie van Nederlandse titels, maar Zwartboek nu niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.

Verhaal en trailer van ‘Zwartboek’ (2006)

Wanneer het onderduikadres van de mooie joodse zangeres Rachel Stein per ongeluk wordt gebombardeerd, besluit ze om met een groep joden de Biesbosch over te steken naar reeds bevrijd gebied. De boot stuit echter op een Duitse patrouille en alle vluchtelingen worden op brute wijze afgeslacht. Alleen Rachel weet te ontkomen. Ze sluit zich aan bij het verzet en weet als Ellis de Vries aan te pappen met de hoge Duitse SD-officier Müntze. Deze is erg van haar gecharmeerd en biedt haar een baan aan. Het verzet heeft ondertussen het plan opgevat een groep gevangengenomen verzetslieden te bevrijden met de hulp van Ellis. Dit mislukt jammerlijk, omdat het plan verraden is. Ellis wordt zowel door het verzet als door de Duitsers als schuldige aangewezen. Met Müntze aan haar zijde duikt ze weer onder, om samen het einde van de oorlog af te wachten. De bevrijding brengt Ellis geen vrijheid. Zelfs niet wanneer ze de echte verrader weet te ontmaskeren.

Streaming informatie over de film

TitelZwartboek
Jaar2006
SoortFilm
Duur2 uur en 25 minuten
TaalNederlands
CategorieDrama, Thriller, Oorlog
IMDb7,7 uit 77.000 stemmen
RegisseurPaul Verhoeven
CastCarice van Houten, Sebastian Koch, Thom Hoffman, Halina Reijn, Waldemar Kobus, Matthias Schoenaerts, Theo Maassen, Derek de Lint, Christian Berkel

Synopsis: Disney+