Nederlandse oorlogsfilm Zwartboek (2006) met Carice van Houten staat nu op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video is de laatste tijd naast veel internationale topfilms ook een heel groot aantal Nederlandse titels aan het aanbod aan het toevoegen. Sinds donderdag 5 november is ook de Nederlandse klassieke oorlogsfilm Zwartboek te zien op de streamingdienst. De populaire film van Paul Verhoeven met onder andere de Nederlandse superster Carice van Houten wist welgeteld drie Gouden Kalveren binnen te halen en wordt op IMDb uit ruim 70.000 stemmen beoordeeld met een 7.7 uit 10. Veel kijkplezier!

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Zwartboek (2006) op Amazon Prime Video in Nederland

Onder de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in november vallen kerstfilms als de recente Last Christmas (2019), maar ook alle seizoenen van series als Mad Men en Wallander. Daarnaast worden de oorlogsfilms Jojo Rabbit en ook de Nederlandse klassieker Zwartboek aan het aanbod toegevoegd. Hieronder vind je meer informatie over de film en kun je de trailer bekijken.

Verhaal

Wanneer het onderduikadres van de joodse Rachel Steinn wordt gebombardeerd besluit ze met een groep joden te vluchten. Ze stuiten echter op een Duitse patrouille en alle vluchtelingen worden afgeslacht. Alleen Rachel weet te ontkomen. Ze sluit zich aan bij het verzet, en weet aan te pappen met een hoge Duitse SD-officier. Ze raakt verwikkelt in een web van dubbelspel en verraad.

Trailer


Details van de film

Titel: Zwartboek
Jaar: 2006
Soort: Film
Categorie: Oorlog, Thriller, Drama
Duur: 2 uur en 25 minuten
Directors: Paul Verhoeven
Schrijvers: Gerard Soeteman, Paul Verhoeven
Cast: Carice van Houten, Sebastian Koch, Thom Hoffman
IMDb: 7.7 uit 71.984 stemmen
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Bestel: Bekijk nu op Amazon.nl
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.