Romcom ‘Zwanger & Co’ is over een maand al online te zien

Johan Nijenhuis mag met recht de koning van de Nederlandse romcoms genoemd worden. Dit jaar verblijdde hij ons met niet één, maar twee bioscoopfilms: Marokkaanse Bruiloft en zijn allernieuwste, Zwanger & Co. Die laatste verscheen in juli in de Nederlandse bioscopen en is volgende maand al vanuit huis te zien. Op donderdag 29 september 2022 wordt de film namelijk aan het aanbod van Pathé Thuis toegevoegd.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Nederlandse romcom ‘Zwanger & Co’ van Johan Nijenhuis

Zwanger & Co is precies wat je van een Johan Nijenhuis-film verwacht, en dat maakt hem nu juist zo leuk. Men neme een raamvertelling, een handjevol bekende acteurs (in dit geval Lieke van Lexmond, Waldemar Torenstra, Bo Maerten, Manuel Broekman, Thom Hoffman, Beppie Melissen, Maaike Martens, Carolina Dijkhuizen en Matteo van der Grijn) en laten romantiek en humor de boventoon voeren. Een recept voor een fijne romantische komedie van eigen bodem.

In Zwanger & Co draait het om verloskundige Merel (Van Lexmond). Nu de tijd begint te dringen besluit ze voor single moederschap te gaan, maar dan ontmoet ze ineens de charmante Luuk (Torenstra). Daarnaast spelen ook andere verhaallijnen een rol. Bijvoorbeeld veertigplussers Annet en Theo (Martens en Van der Grijn), die nog een kindje proberen te krijgen, en hun dochter Eva (Maerten), die plotseling zwanger blijkt te zijn. De film werd dus gemaakt door Johan Nijenhuis, de koning van de Nederlandse romcoms, die je kent van titels als Verliefd op Ibiza, Onze Jongens en De Beentjes van Sint-Hildegard.

Zwanger & Co trailer (2022) | Nu in de bioscoop

Vanaf 29 september is ‘Zwanger & Co’ te zien bij Pathé Thuis

Vanaf donderdag 29 september 2022 komt Zwanger & Co naar je thuisbioscoop. De film is namelijk vanaf dan te zien bij TVOD-streamingdienst Pathé Thuis, waar je hem op dat moment kunt kopen.

Je kunt er ook voor kiezen om even te wachten en de film na een tijdje voor een lagere prijs te huren. Meestal duurt dit twee weken, maar zodra we een precieze datum hebben hoor je het natuurlijk direct van ons. Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de romcom vervolgens uit je bibliotheek.

Verhaal en informatie van de film

Verloskundige Merel weet dat ze niet eindeloos kan wachten met haar kinderwens. Terwijl haar familie in rap tempo groeit, besluit ze voor het single moederschap te gaan. Maar net als de test een plusje geeft en de hormonen door haar lijf gieren, zet de charmante Luuk alles op zijn kop.

TitelZwanger & Co
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 53 minuten
TaalNederlands
CategorieRomantiek, Komedie
RegisseurJohan Nijenhuis
CastLieke van Lexmond, Waldemar Torenstra, Maaike Martens, Carolina Dijkhuizen, Matteo van der Grijn, Thom Hoffman, Beppie Melissen, Bo Maerten, Manuel Broekman

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.