Waar kun je de film ‘Zwanger & Co’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Zwanger & Co (2022) online kijken kunnen. In deze nieuwe romantische komedie van Johan Nijenhuis spelen onder meer Lieke van Lexmond, Waldemar Torenstra, Bo Maerten en Manuel Broekman mee. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Zwanger & Co’ (2022) online kijken?

Vanaf donderdag 7 juli 2022 is het zover: de gloednieuwe film van Johan Nijenhuis, de man achter Verliefd op Ibiza, De Beentje van Sint-Hildegard en Onze Jongens, is te zien op het witte doek in Nederland. Zwanger & Co is sinds 29 september online te zien, maar bij welke streamingdiensten? Je vindt het in de onderstaande tabel.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Zwanger & Co bij Pathé Thuis. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Zwanger & Co nog niet in het aanbod opgenomen.
NetflixDeze film is op donderdag 29 december toegevoegd aan het aanbod van Netflix in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Zwanger & Co nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Zwanger & Co’ (2022)

Als verloskundige weet Merel dat ze niet eindeloos kan wachten met haar kinderwens, alleen de perfecte man is nog nergens te bekennen. Ondertussen groeit haar familie in rap tempo. Veertigplussers Annet en Theo proberen nog een baby te krijgen, maar dan blijkt dochter Eva ineens zwanger. Piet stort zich, ondanks zijn leeftijd, vol op zijn papadag en probeert met zijn tweede leg in te halen wat hij eerder gemist heeft. Merel besluit voor het single moederschap te gaan, maar net als de test een plusje geeft en de hormonen door haar lijf gieren, zet de charmante Luuk alles op zijn kop.

Streaming informatie over de film

TitelZwanger & Co
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 53 minuten
TaalNederlands
CategorieRomantiek, Komedie
RegisseurJohan Nijenhuis
CastLieke van Lexmond, Waldemar Torenstra, Maaike Martens, Carolina Dijkhuizen, Matteo van der Grijn, Thom Hoffman, Beppie Melissen, Bo Maerten, Manuel Broekman

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.