Nederlandse romcom ‘Zwanger & Co’ is nu te huur bij Pathé Thuis

Johan Nijenhuis mag zich met recht de koning van de Nederlandse romcoms noemen. Dit jaar verblijdde hij ons niet met één, maar met twee bioscoopfilms: Marokkaanse Bruiloft en zijn allernieuwste, Zwanger & Co. Die laatste verscheen in juli in de Nederlandse bioscopen en is nu al vanuit huis te zien. Vanaf donderdag 13 oktober 2022 is het namelijk mogelijk om de film bij Pathé Thuis te huren.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Nederlandse romcom ‘Zwanger & Co’ van Johan Nijenhuis

Zwanger & Co is precies wat je van een Johan Nijenhuis-film verwacht, en dat maakt hem nu juist zo leuk. Men neme een raamvertelling, een handjevol bekende acteurs (in dit geval Lieke van Lexmond, Waldemar Torenstra, Bo Maerten, Manuel Broekman, Thom Hoffman, Beppie Melissen, Maaike Martens, Carolina Dijkhuizen en Matteo van der Grijn) en laten romantiek en humor de boventoon voeren. Een recept voor een fijne romantische komedie van eigen bodem.

In Zwanger & Co draait het om verloskundige Merel (Van Lexmond). Nu de tijd begint te dringen besluit ze voor single moederschap te gaan, maar dan ontmoet ze ineens de charmante Luuk (Torenstra). Daarnaast spelen ook andere verhaallijnen een rol. Bijvoorbeeld veertigplussers Annet en Theo (Martens en Van der Grijn), die nog een kindje proberen te krijgen, en hun dochter Eva (Maerten), die plotseling zwanger blijkt te zijn. De film werd dus gemaakt door Johan Nijenhuis, de koning van de Nederlandse romcoms, die je kent van titels als Verliefd op Ibiza, Onze Jongens en De Beentjes van Sint-Hildegard.

Vanaf 13 oktober is ‘Zwanger & Co’ te huur bij Pathé Thuis

Vanaf 29 september stond Zwanger & Co al in het aanbod van TVOD-streamingdienst Pathé Thuis, maar sinds donderdag 13 oktober is de film ook te huur. Kopen doe je voor €9,99 en huren voor €4,99.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de romcom vervolgens uit je bibliotheek.

Verhaal en informatie van de film

Verloskundige Merel weet dat ze niet eindeloos kan wachten met haar kinderwens. Terwijl haar familie in rap tempo groeit, besluit ze voor het single moederschap te gaan. Maar net als de test een plusje geeft en de hormonen door haar lijf gieren, zet de charmante Luuk alles op zijn kop.

TitelZwanger & Co
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 53 minuten
TaalNederlands
CategorieRomantiek, Komedie
RegisseurJohan Nijenhuis
CastLieke van Lexmond, Waldemar Torenstra, Maaike Martens, Carolina Dijkhuizen, Matteo van der Grijn, Thom Hoffman, Beppie Melissen, Bo Maerten, Manuel Broekman

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.