Nederlandse romcom ‘Zwaar Verliefd! 2’ (2021) is vanaf vandaag te huur bij Pathé Thuis

Bekende Nederlandse namen vertolken de hoofdrollen in de splinternieuwe Nederlandse romcom Zwaar Verliefd! 2 uit 2021. Met sterren als Barbara Sloesen, Jim Bakkum, Frederik Brom en Soy Kroon ben je verzekerd van een lekker avondje zwijmelen voor de buis. Eerder was de film al te zien in de bioscoop en was hij te koop, maar nu is hij (net als zijn voorganger uit 2018) sinds donderdag 14 oktober gelukkig ook te huur bij Pathé Thuis.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Zwaar Verliefd! 2 (film, 2021) is vanaf 14 oktober te huur op Pathé Thuis

In juni verscheen de nieuwe Nederlandse romcom Zwaar Verliefd! 2 in de bioscoop, waarna hij slechts één maand later de status van Gouden Film in de wacht wist te slepen. Sinds een paar weken is het al mogelijk om de film te kopen bij Pathé Thuis en veel mensen deden dat dan ook. In week 40 kwam hij binnen op #9 in de Top 10 van meest bekeken titels bij de streamingdienst en in week 41 steeg hij direct door naar de tweede plaats. Nu de film ook te huur is, verwachten we dat hij snel de koppositie in gaat nemen. Zwaar Verliefd! 2 is nu hier te huur bij Pathé Thuis.

Verhaal, informatie en trailer van de film ‘Zwaar Verliefd! 2’ (2021)

Isa en Ruben zetten de volgende stap en gaan samenwonen. Hun relatie krijgt meer intimiteit, maar ook sluipt de sleur er een beetje in. Dan ontmoet Isa iemand die weleens de perfecte match kan zijn…

TitelZwaar Verliefd! 2 / Something About Love
SoortFilm
Jaar2021
TaalNederlands
Duur1 uur en 45 minuten
CategorieKomedie, Romantiek
IMDb5,8 uit 95 stemmen
RegisseurMarc Willard
CastBarbara Sloesen, Jim Bakkum, Frederik Brom, Soy Kroon, Abbey Hoes, Liza Sips, Jamie Grant, Sarah Chronis, Rienus Krul

Moet je eerst de voorganger Zwaar Verliefd (2018) gezien hebben?

Je kunt de film prima op zichzelf bekijken, maar toch is het altijd leuk (en handig voor het volgen van het verhaal) om ook de voorganger te zien. In Zwaar Verliefd (2018) ontmoetten we Isa, een Nederlandse vrouw die een tikkeltje onzeker is over haar lijf en in de liefde. Ruben is de perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Rubens’ labrador redt, valt ze als een blok voor zijn baasje. Deze film is ook hier op Pathé Thuis te streamen.

Waar kun je de cast van kennen?

De cast zit weer bomvol bekende namen van eigen bodem. Zo kun je bijvoorbeeld de hoofdrolspelers Barbara Sloesen en Jim Bakkum kennen van Rokjesdag (2016) en Onze Jongens (2016), waarin ze al eerder samen speelden. Ook speelde Barbara onder andere in Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn (2020) en kun je Jim kennen van Casanova’s (2020). Andere bekende namen zijn bijvoorbeeld Frederik Brom van Niks Vreemds Aan (2021) en Alibi (2008) en Soy Kroon van K3: Dans van de Farao (2021).

Al deze films zijn op het moment van schrijven ook te streamen via het video on demand-platform van Pathé Thuis.


Synopsis: Pathé Thuis
Beeld: Dutch FilmWorks