Zuster Norma in ‘Undercover in Nederland’ gemist: uitzending online terugkijken

Op donderdag 4 november 2021 werd Nederland opgeschrikt door een bizarre uitzending van het onderzoeksprogramma Undercover in Nederland met Alberto Stegeman. In deze uitzending dook hij in de zorgorganisatie Zuster Norma in Dordrecht, waar kijkers te zien kregen hoe zij omgingen met dementerende bewoners en het personeel. Hieronder kun je de aflevering direct terugkijken.

Online terugkijken: Zuster Norma in ‘Undercover in Nederland’

Hieronder kun je direct de onthullende en opzienbarende uitzending over Zuster Norma in Undercover in Nederland terugkijken. Deze aflevering werd op donderdag 4 november 2021 uitgezonden op TV bij SBS6.

Spraakmakende uitzending over Zuster Norma van ‘Undercover in Nederland’ met Alberto Stegeman

Na de opzienbarende uitzending over de zorgorganisatie Zuster Norma in Dordrecht werden de tongen in Nederland flink los gemaakt. Mensen schrokken van de praktijken die aan het licht kwamen in het onderzoeksprogramma met Alberto Stegeman en ze reageerden dan ook veelvuldig online. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Meer informatie over dit programma bij KIJK

Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team.

TitelUndercover in Nederland
SoortSerie
Jaar2005
Duur18 seizoenen
CategorieReality
PresentatorAlberto Stegeman
KijkenBekijk direct via KIJK
KijkenBekijk direct via NLZIET

Afbeelding ter illustratie