Oude tijden herleven: de reünie van ‘ZOOP’ is nu te zien en kijkers smullen ervan

Het is tijd om herinneringen op te halen! Samen met de originele cast van ZOOP kun je sinds gisteren op Videoland terugkeren naar Ouwehands Dierenpark in ZOOP: De Reünie. Hier maakten Taffie, Mike, Bionda, Bastiaan, Elise, Sira, Moes en Alwin de boel seizoenenlang onveilig en nu is het tijd voor alle acteurs om terug te keren naar hun oude vertrouwde stekkie.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Dit kun je verwachten van ‘ZOOP: De Reünie’

Wie was er vroeger niet verslaafd aan ZOOP? Van 2004 tot 2006 werd de razend populaire jeugdserie uitgezonden op tv en in die periode werden er ook drie speelfilms gemaakt. Toen stopte het avontuur… tot nu. Gisteren keert de complete cast namelijk na twintig jaar terug voor ZOOP: De Reünie.

In de speciale aflevering halen acteurs Patrick Martens, Nicolette van Dam, Ewout Genemans, Vivienne van den Assem, Juliette van Ardenne, Monique van der Werff, Jon Karthaus en Erwan van Buuren in de dierentuin in Rhenen herinneringen op, laten ze oude beelden zien en vertellen ze meer over die periode. En er wordt ook een aantal verrassende onthullingen gedaan. Zo zien we in de trailer hieronder dat er misschien tóch wel een romance is geweest achter de schermen, ook al zijn niet alle castleden daarvan op de hoogte…

ZOOP: De Reünie | Trailer | Vanaf 15 juli

Kijkers razend enthousiast over reünie

Kijkers hebben massaal naar de reünie gekeken en smulden ervan. Velen van hen werden emotioneel van de oude beelden en hopen nu toch wel heel erg op de terugkeer van de cast in een nieuwe film. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Gelijk door: hier kijk je naar alles van ‘ZOOP’

ZOOP: De Reünie is gisteren op Videoland verschenen. We snappen het heel goed als je na het zien van al die oude beelden ook weer onwijs veel zin krijgt om de serie en de films terug te kijken. Maar waar kan dat?

Op Videoland kun je gelukkig direct door met de serie, want daar zijn alle drie de seizoenen (in totaal 325 afleveringen!) te bingen. Ook de drie films, Zoop in Afrika (2005), Zoop in India (2006) en Zoop in Zuid-Amerika (2007), zijn op dit moment op Videoland te zien.

Meer informatie over ‘ZOOP’

Zoop speelt zich af in de dierentuin, waarbij een groep jongeren centraal staan die een opleiding tot dierenverzorger volgen. De jongeren wonen op de campus bij de dierentuin en de verhaallijnen zijn deels geïnspireerd door de omgeving en de dieren.

TitelZOOP
Jaar2004-2006
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalNederlands
GenreDrama, Komedie
CastNicolette van Dam, Monique van der Werff, Juliette van Ardenne, Jon Karthaus, Patrick Martens, Ewout Genemans, Vivienne van den Assem, Sabine Koning, Erwan van Buuren, Sander Jan Klerk, Raymi Sambo

Synopsis: Videoland

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.