Gemist: Zomergasten 2022 met Raven van Dorst online terugkijken

Op zondag 21 augustus 2022 verscheen Raven van Dorst in Zomergasten. De aflevering werd online overladen met positieve reacties. Heb je de uitzending van Zomergasten gemist? Wees niet getreurd, want gelukkig kun je alle afleveringen en seizoenen op tv + online live en terugkijken. Veel mensen vragen zich af waar je via internet dit programma gratis of betaald kunt streamen. In dit artikel geven wij aan of je op streamingdiensten als NLZIET, Videoland, Netflix, HBO Max, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+ of andere video on demand-platforms in Nederland te zien is op dit moment.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je Zomergasten met Raven van Dorst online kijken in 2022?

Je kunt op het moment van schrijven online via de onderstaande streamingdienst naar Zomergasten kijken in Nederland. Hieronder vind je de verschillende opties.

NLZIET➡️ Ga direct naar Zomergasten op NLZIET. Dit is een streamingdienst waarop je in Nederland naar de talkshow kunt kijken via de NPO. Je kunt 14 dagen gratis kijken om dit video on demand-platform uit te proberen.
⛔️ Amazon Prime VideoOp Amazons video on demand-platform Prime Video kun je niet naar deze serie kijken op dit moment.
⛔️ Disney+Hier kun je momenteel niet naar de talkshow kijken.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Zomergasten niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDe meerdere seizoenen van deze serie zijn niet bij marktleider Netflix te streamen op het moment van schrijven.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is deze titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de talkshow niet te vinden.

Lovende reacties op social media

Op sociale media als Twitter regent het positieve reacties. Hieronder vind je een greep uit wat er allemaal online gezegd werd naar aanleiding van de uitzending afgelopen zondag.

Waar gaat het tv-programma Zomergasten over?

Zomerklassieker waarin bekende gasten met een verhaal hun favoriete kijkavond samenstellen en de fragmenten van hun keuze toelichten in een goed gesprek. De gesprekken, de fragmenten en de wisselwerking tussen gast en presentator leveren elk seizoen spraakmakende televisie op. Zo was, zoals in onderstaand fragment te zien, eerder onder andere al minister-president Mark Rutte te gast in het programma.


Synopsis: NLZIET