Zomeraanbieding NLZIET: 2 maanden voor slechts €4,95 in de hele EU

Deze zomer hoef je niks te missen van je favoriete programma’s met de zomeraanbieding van NLZIET. Hiermee kijk je twee maanden lang voor slechts €4,95 naar alle programma’s van de Nederlandse tv, en dat overal in de EU. In dit artikel lees je alles over deze actie van NLZIET, die geldig is tot en met 21 augustus 2022.

→ Je kunt nu 14 dagen gratis of 2 maanden voor €4,95 naar alle programma’s, films en series op NLZIET kijken ✅

Kijk 2 maanden lang NLZIET voor slechts €4,95

Met deze tijdelijke actie van NLZIET kijk je twee maanden lang naar het complete aanbod van het video on demand-platform en betaal je hier slechts €4,95 voor. Door deze zomeraanbieding hoef je je favoriete programma’s ook op vakantie niet te missen. Je kunt namelijk live én on demand kijken naar allerlei films en series op de Nederlandse tv, waaronder Boerderij van Dorst, Familie Gillis: Massa is Kassa, Chateau Meiland, De Slimste Mens en B&B Vol Liefde. Ook voor sportliefhebbers is deze zomeraanbieding interessant, want hiermee neem je sportevenementen als de Tour de France en het EK Voetbal mee op vakantie.

Het complete aanbod van NLZIET is in de hele EU te streamen, dus waar je op vakantie gaat in Europa maakt niet uit. Tv-kijken in het buitenland, zonder kastjes en kabels, is zo een feit. En je kunt op meerdere apparaten kijken, dus op je tablet, telefoon, laptop én tv. De aanbieding is geldig t/m 21 augustus 2022.

Hoe profiteer je van de zomeraanbieding?

Misschien vraag je je af hoe het afsluiten van een abonnement bij NLZIET werkt en hoe je van de aanbieding kunt profiteren. Hieronder zetten we dit in een stappenplan op een rijtje:

  1. Ga direct naar deze pagina op de officiële website van NLZIET en sluit een abonnement af. Je kunt hier direct de zomeraanbieding selecteren om te profiteren van de korting of de 14 dagen gratis om eerst een lidmaatschap uit te proberen.
  2. Download de app op het apparaat waarop je wil kijken.
  3. Open de app, log in en start met kijken.

Zo kun je hier ontzettend eenvoudig gebruik van maken. Je betaalt voor de zomeraanbieding slechts €4,95, en daarna is het abonnement €7,95 per maand. NLZIET is maandelijks opzegbaar.

Aanbod van NLZIET

Met NLZIET kijk je naar alle programma’s van de Nederlandse tv in één app. Dit zijn programma’s van onder meer NPO, RTL en SBS. In totaal heb je toegang tot 38 zenders. De programma’s zijn live te kijken, terug te kijken en vooruit te kijken. En je kunt er dus ook in het buitenland gebruik van maken, dus ideaal voor iedereen die op vakantie tv wil blijven kijken!

Doordat programma’s van alle zenders te bekijken zijn, kijk je naast allerlei series dus ook naar de Tour de France en het EK Voetbal. Wil je meer weten over het aanbod van NLZIET? Houd dan vooral onze website in de gaten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of check regelmatig onze social media-kanalen. Zo blijf je altijd op de hoogte!


Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.