Deze Nederlandse romcom van de maker van ‘Mannenharten’ bekijk je nu al vanuit huis

Kun je ook geen genoeg krijgen van Nederlandse romcoms? En heb je zin in een lekker zomers verhaal? Dan hebben we een gloednieuwe kijktip voor je. Pathé Thuis heeft vandaag Zomer in Frankrijk aan het aanbod toegevoegd.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Een bijzonder plan in ‘Zomer in Frankrijk’

Twee gezinnen wonen al jarenlang naast elkaar als ze besluiten gezamenlijk op vakantie te gaan. Tijdens het boodschappen doen spatten de vonken tussen Walt en Marie, de vader van het ene gezin en de moeder van het andere, er ineens vanaf. Ze weten het zeker: ze passen veel beter bij elkaar en willen voor elkaar gaan. Maar wat doen ze met hun partners? En bijzonder plan ontstaat: ze moeten zorgen dat ook zij verliefd op elkaar worden. Dat blijkt alleen makkelijker gezegd dan gedaan.

Dit is het verhaal van de nieuwe Nederlandse romcom Zomer in Frankrijk, die enkele maanden geleden op het witte doek te bewonderen was. De hoofdrollen waren voor onder meer Fockeline Ouwerkerk, Tjebbo Gerritsma, Jan Kooijman en Jasmine Sendar, de regie lag in handen van Mark de Cloe. Hij maakte eerder Mannenharten en Nieuwe Buren. Benieuwd? Hieronder bekijk je de eerste beelden.

Zomer in Frankrijk | Officiële trailer (2023) | Nu beschikbaar op VOD

‘Zomer in Frankrijk’ staat nu op Pathé Thuis

Op donderdag 20 juli was het zover en voegde TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de romcom toe aan het aanbod. Je kunt hem nu kopen, maar je kunt er ook voor kiezen om een aantal weken te wachten en de film vanaf donderdag 3 augustus voor een lagere prijs te huren. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Zomer in Frankrijk en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

Koop je de film bij Pathé Thuis, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

📺 Benieuwd naar alle verwachte titels? Je vindt een overzicht in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

De verhoudingen tussen twee gezinnen worden behoorlijk op zijn kop gezet tijdens een zinderende zomer in Frankrijk. Na een jarenlange vriendschap ontstaan er tijdens de gezamenlijke vakantie ineens gevoelens tussen vader Walt (Tjebbo Gerritsma) en Marie (Fockeline Ouwerkerk), de moeder van het andere gezin. Proberend de situatie zo goed mogelijk op te lossen, maken Walt en Marie het ene na het andere plan om ook een nieuwe liefde aan te wakkeren tussen hun wederzijdse partners Luuk (Jan Kooijman) en Lieke (Jasmine Sendar).

TitelZomer in Frankrijk
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 24 minuten
TaalNederlands
CategorieKomedie
RegisseurMark de Cloe
CastFockeline Ouwerkerk, Tjebbo Gerritsma, Jan Kooijman, Jasmine Sendar, Lieve van Leeuwen, Eliyha Altena, Wendy Ruijfrok

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.